Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Blex Logistics: “Met MendriX kun je alle kanten

Blex Logistics was op zoek naar een automatiseringsoplossing om de dienstverlening richting de klanten te verbeteren. Eigenaar Spartak Melkonyan vergeleek verschillende TMS aanbieders en kwam uit bij MendriX. “Qua flexibiliteit was MendriX de beste!”

Met 15 wagens, 25 chauffeurs en een groeiend aantal orders die per dag afgeleverd moeten worden, was het voor Blex Logistics een uitdaging om het overzicht te behouden. Bovendien voldeed het huidige systeem niet meer aan de eisen.

Meer grip met TMS Software
De logistieke dienstverlener krijgt dankzij MendriX TMS steeds meer grip op de werkzaamheden. “Zo worden de werkzaamheden gemakkelijker overdraagbaar. Als de planning wisselt, weten opvolgers precies wat er met de orders is gebeurd. Bijvoorbeeld of er bijzonderheden zijn geweest bij een order. Dat wordt keurig gelogd bij elke order.”

Terugkoppeling
Dit laatste zal volgens Melkonyan hèt verschil maken in de communicatie met de klanten. “De terugkoppeling naar de klanten gaat nu veel efficiënter. Wanneer er na afronding van de orders nog vragen over zijn, kunnen we daar heel simpel bij. Vrachtbrieven kunnen we zo digitaal uit het dossier plukken.”

“Het werkt heel prettig met MendriX TMS”

Met MendriX TMS wordt ook het nawerk gemakkelijker gemaakt. Blex Logistics gebruikt MendriX om te beginnen voor order registratie en planning. “Het werkt heel prettig. Bovendien is de samenwerking met MendriX goed. Met MendriX kun je alle kanten op. Juist dat was ook de reden om voor MendriX te kiezen: het is heel fijn dat we de software helemaal naar eigen inzicht kunnen inrichten.”

Over Blex Logistics
Blex Logistics is een ervaren dienstverlener in de logistieke sector, met een wagenpark van 15 auto’s. Het bedrijf heeft 25 chauffeurs in dienst, en is gericht op het veilig, snel en efficiënt vervoeren van goederen voor haar partners. De logistiek dienstverlener wil in de toekomst uitbreiden, met meerdere vestigingen in de Benelux voor zowel vervoer als op- en overslag.

Over MendriX
MendriX is dé softwareleverancier voor transport en koerier. Het MendriX Transport Management Systeem (TMS) is zeer compleet, en daarmee de standaard binnen de wereld van transport en koerier. Met onder andere Live Gebeurtenissen, route optimalisatie, KPI’s, voertuigvolgsysteem, urenregistratie en automatische facturatie na een melding via onze app.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-17T12:45:20.000Z MendriX
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.