Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

THR stroomlijnt orderpicken met ZetesMedea Voice

THR, logistieke dienstverlener in de DHZ-branche, heeft voor ZetesMedea Voice gekozen. Daarmee gaat het bedrijf alle orders efficiënter verwerken en de kans op het maken van fouten verder verkleinen. De orderverzamelaars van THR werkten tot nu toe met een polscomputer gecombineerd met een ringscanner. Met ZetesMedea Voice houden ze de handen en ogen vrij, wat tijd bespaart en de kwaliteit van orderpicken verbetert. THR verwacht de efficiency daardoor 10% te kunnen verhogen en de benodigde investering in circa zes maanden terug te verdienen.

Multi-channel orderverwerking

THR levert een groot assortiment producten aan retailers en in opdracht van diverse webshops aan consumenten thuis. Het voorbereiden van voicepicking voor 60 medewerkers is onlangs gestart en de implementatie duurt slechts enkele maanden. "Omdat Zetes al jaren naar tevredenheid de leverancier is van onze huidige scanoplossing, hebben wij het voice- systeem ook bij hen aangeschaft", zegt Jörgen Holtmüller, Manager Operations van THR. ZetesMedea Voice is een ongetrainde oplossing, die zonder registratie van de stemmen van alle operators direct te gebruiken is.

Software-as-a-Service

"Met voicepicking kunnen onze orderverzamelaars meer op alle bestelde producten en de locaties letten en tevens met hun handen vrij werken", vervolgt Holtmüller. "Dat bespaart tijd en voorkomt fouten bij het picken van producten die uit meerdere onderdelen bestaan. Zetes heeft die voordelen binnen ons bedrijf aangetoond en het vervangen van de oude oplossing interessant gemaakt door de voice oplossing in een Software-as-a-Service (SaaS) model aan te bieden."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-11T11:09:09.000Z Zetes
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.