Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

In 60 dagen live met Astro WMS Express

Warehousemanagementspecialist Consafe Logistics introduceert Astro WMS Express, voor een snelle WMS-implementatie, op basis van voorgedefinieerde processen en instellingen. Bestemd voor bedrijven met een magazijn waarin 10 tot 50 mensen werken en die binnen 60 dagen operationeel willen zijn.

Best practice ervaringen

Flexibiliteit, betrouwbaarheid, traceerbaarheid en ‘return-on-investment’ zijn de belangrijkste criteria bij de selectie van een Warehouse Management Systeem (WMS). Als de implementatietijd echter kritisch is, nemen bedrijven tot nu toe vaak genoegen met compromissen. Door gebruik te maken van vooraf gedefinieerde processen, gebaseerd op 40 jaar ‘best practice’ ervaring, kan Consafe Logistics het Astro WMS al binnen 60 dagen implementeren.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Astro WMS Express is weliswaar voorgeconfigureerd, maar biedt dezelfde flexibiliteit en schaalbaarheid als het Astro WMS. Naarmate klanten groeien zijn bestaande of toekomstige WMS-modules eenvoudig aan hun systeem toe te voegen. Om de oplossing binnen 60 dagen optimaal te implementeren wordt er behalve met voorgedefinieerde processen en instellingen tevens gewerkt met geteste en goedgekeurde hardware en een resultaatgerichte projectaanpak.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-08T16:36:52.000Z Consafe Logistics
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.