Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Voice-over Agency neemt VoiceOverForum.nl over

Dit artikel delen:

Het bekende stemmenplatform www.voiceoverforum.nl is overgenomen door het in Amsterdam gevestigde Voice-over Agency, zo maakt de website vandaag bekend. Op het forum, dat 10 jaar geleden werd opgericht, konden opdrachtgevers en freelance voice-overs elkaar gemakkelijk vinden. Het forum vervulde een pioniersfunctie in de snel groeiende voice-over markt.

Het nadeel van voice-overs casten via een forum is bijvoorbeeld het ontbreken van de mogelijkheid om de directe beschikbaarheid te controleren. Via het nieuwe platform kan wel meteen worden ingezien of een stemacteur in de studio aanwezig is en wat de levertijd betreft. Daarnaast gaat de website bekijken of er interesse is in netwerkavonden, zodat het gezellige karakter van VoiceOverForum.nl misschien behouden kan blijven.

Voice-over werk

Ook heeft Voice-over.Agency - net als het forum - oog voor nieuw talent. Want hoewel de wereld van een professionele voice-over de laatste jaren behoorlijk is veranderd, is passie voor veruit de meeste Nederlandse stemacteurs de belangrijkste drijfveer om het inspreek-werk te doen. Zo is het voice-over werk voor de meeste stemmen een mooie combinatie van toewijding enerzijds en professie anderzijds.

Lancering in juni

Teun de Vries is belast met het opzetten van het e-commerce platform: “Op dit moment ligt de focus op het maken van aantrekkelijke voice-over content en het optimaliseren van de UX-design van het nieuwe platform. De functionaliteiten zijn nu niet te zien aangezien wij in staging-modus testen, maar wij vinden het uiterst belangrijk dat men alvast van de ontwikkelingen op de hoogte is. Het definitieve design is volgende maand gereed, en de nieuwe website zal vervolgens in juni officieel worden geopend.”

Voice-over vacatures

Voice-overs kunnen de website in de gaten houden voor nieuwe voice-over vacatures. Ook is het bedrijf nog opzoek naar een ervaren casting manager met minimaal 3 jaar ervaring. Hierover zal binnenkort op de website meer over worden gecommuniceerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-16T11:43:01.000Z Voice-over Agency
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.