Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Salves AFAS Profit Consultancy wordt Fides

Dit artikel delen:

Met ingang van 1 april 2017 gaat Salves AFAS Profit Consultancy verder als Fides Consultancy & Solutions. Fides is gespecialiseerd in functioneel beheer, koppelingen en datamigratie voor AFAS Software in zorg en onderwijs.

Er is gekozen voor de naam Fides, wat loyaal en betrouwbaar betekent. De in het logo gespiegelde E staat voor de drie-eenheid die wordt gevormd door de AFAS klanten, AFAS en Fides zelf als dienstverlener op het gebied van AFAS producten.

Omdat Fides gecertificeerd AFAS partner is, stelt het bedrijf haar klanten in staat om optimaal te profiteren van de software van AFAS. Dankzij de vergaande kennis op het gebied van zorg en onderwijs, die wordt gecombineerd met jarenlange ervaring met AFAS software, biedt het bedrijf advies op maat.

Als Fides wordt de AFAS dienstverlening verder uitgebouwd met het bestaande team met als doel: nog meer tevreden AFAS klanten en daardoor nog meer AFAS fans! Fides is live gegaan op 1 april jl., dit is geen grap! Vanaf heden is iedereen welkom op de nieuwe website gebouwd in de AFAS sofware OutSite: fidessolutions.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-03T10:59:00.000Z Fides
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.