Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Optimo optimaliseert workflows Charim Zorggroep

Dit artikel delen:
Zorg

Charim Zorggroep heeft gekozen voor Optimo als procespartner om de planning en processen rondom het personeelsbestand goed te stroomlijnen. Optimo helpt de workflows in het HRM-systeem van AFAS Software optimaal in te richten. Hierdoor profiteert de zorginstelling – met ongeveer 1.400 medewerkers en 1.500 vrijwilligers – onder meer van tijdsbesparing en een lagere foutmarge.

Optimo heeft zich bij het inrichten van de software met name op de werkprocessen gericht. De in- en uitdiensttredingen verlopen nu volledig gedigitaliseerd. Hierdoor zijn veel handmatige en dubbele handelingen niet meer nodig, wat zorgt voor een efficiëntere workflow. De afgelopen maanden heeft Optimo ook ondersteuning geboden op de salarisadministratie.

Maarten de Vries, Manager Finance & Control bij Charim Zorggroep: “We zagen direct in dat we voor het inrichten van het systeem en het inbouwen van de workflows een externe partner nodig hadden en zijn op zoek gegaan naar enkele AFAS-partners. Na verschillende gesprekken kozen we voor Optimo, omdat we bij deze partij direct een goed gevoel hadden en omdat hun voorstel het beste aansloot op onze wensen. Ik ben zeer ingenomen met de manier waarop de Optimo-medewerkers te werk gaan. Ze hebben diepgaande kennis, gaan verder dan wat je van hen vraagt en ze werken volgens een duidelijke structuur. Naar mijn mening essentieel voor een vruchtbare samenwerking.”

Daniel Ballijns, directeur van Optimo: “Bij Charim begrijpen ze de impact van een dergelijk traject en snappen ze het belang van goed persoonlijk contact. Door regelmatig bij elkaar te komen, kun je eventuele misverstanden voorkomen en zorg je dat iedereen op één lijn zit. Een dergelijk project is niet iets wat je ‘even’ doet. Het is noodzakelijk dat je alles monitort, met elkaar bespreekt wat wel en niet werkt en samen een aanpak bedenkt die voor iedereen prettig werkt. Ik geloof dat je zo tot het beste resultaat komt.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-03T13:30:00.000Z Optimo
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.