Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oogkliniek innoveert met online oogmeting

Dit artikel delen:

Vanaf nu hoeven patiënten van Vision Ooglaseren die hun sterkte niet weten, voorafgaand aan hun behandeling niet meer de deur uit om hun sterkte op te laten meten. Dankzij de online oogtest van easee kunnen patiënten vanuit huis hun ogen testen. Het enige wat ze nodig hebben, zijn een laptop en een smartphone.

Easee voor Vision

Vision Ooglaseren is een van Nederlands grootste en meest ervaren ooglaserklinieken. Voorafgaand aan alle ooglaserbehandelingen die Vision uitvoert moet de kliniek onder andere de sterkte van de ogen weten. Daar springt easee in: patiënten die niet zeker zijn van hun oogsterkte kunnen of naar de opticien of de online oogtest via easee doen. Met de online test weten patiënten binnen een kwartiertje of het zin heeft om een vooronderzoek voor ooglaseren in te plannen, of dat ze beter met hun gevalideerde recept een nieuwe bril of lenzen kunnen bestellen.

Wereldwijd een passende oogtest

Deze samenwerking met een ooglaserkliniek is een primeur. Voor de eerste keer wordt de online oogtest van easee op grotere schaal ingezet bij ooglaserklinieken. Dat maakt een oogmeting een stuk toegankelijker – nu in Nederland, maar in de toekomst wellicht ook in landen waar oogmetingen nu voor de meeste mensen nog onbereikbaar zijn. Door gebrek aan oogartsen en geschikte apparatuur is het in veel ontwikkelingslanden nog altijd lastig om aan een passende bril te komen. Dankzij easee komt daar in de toekomst verandering in.

***

Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren is een van de oudste en meest ervaren ooglaserklinieken van Nederland. Het team van optometristen en oogartsen werkt alleen maar met de modernste apparatuur en is erg enthousiast over de samenwerking met easee. Door de oogmeting vanuit huis aan te bieden, wordt voorkomen dat potentiële patiënten onnodig naar de kliniek komen voor hun vooronderzoek omdat hun sterkte niet te corrigeren is met een ooglaserbehandeling. Dat is optimale klantenservice.

Easee

Easee is opgericht met de visie om de manier waarop jij je ogen test voorgoed te verbeteren. We hebben een online oogtest ontwikkeld die jij gemakkelijk thuis kunt doen zonder de deur uit te hoeven. Deze oogtest is even nauwkeurig als wanneer je je ogen laat testen bij een opticien. Het is onze missie een compleet en accuraat brilrecept voor iedereen toegankelijk te maken.

Meer lezen? Kijk op https://www.vision-ooglaseren.nl/ of https://easee.online

Zie ook: Online oogtest gaat Europa veroveren 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-06T12:35:04.000Z easee
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.