Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ETTU & Debble lanceren Zorg Portaal

Dit artikel delen:

Speciaal voor de Zorg lanceren ETTU en Debble een speciaal Zorg Portaal onder de naam Debble Zorg. Met dit platform werken ze aan de missie om precies die informatie te brengen die een zorgmedewerker nodig heeft op de plek waar hij of zij op dat moment is. Zodat zorgmedewerkers zich kunnen richten op het enige wat telt: de best mogelijke zorg.

De combinatie van ervaring die ETTU en Debble in de zorg hebben en een de behoefte aan een digitale zorgwerkplek resulteerde in de mooie oplossing Debble Zorg. Het is een samenstelling van een aantal Debble producten en vormt op deze wijze een standaard, bewezen oplossing voor zorgorganisaties.  

De digitale zorgwerkplek: Debble Zorg  

De digitale zorgwerkplek bestaat uit een aantal Debble producten, aangepast voor de behoefte van de zorgmedewerker. Dit vormt samen Debble Zorg. 

Intranet voor de zorg  

De basis hiervan is het intranet. Voor veel zorgmedewerkers is dit vaak ver weg van het dagelijkse werk. Door gebrek aan tijd of omdat het lastig bereikbaar is via een tablet of mobiele telefoon. Door het intranet af te stemmen op de behoefte van de zorgmedewerker en het naar de zorgmedewerker toe te brengen hoeven bedrijven hun zorgmedewerkers niet meer naar het intranet ‘toe te lokken’. Sander Gehoorzaam, Zorgspecialist: “Door informatie op een makkelijke manier op de juiste plek aan te bieden hoef je medewerkers niet naar het intranet toe te lokken. Ze werken gewoon op het apparaat dat ze voor handen hebben. Daarnaast is het belangrijk dat de informatie daarop relevant is.” 

Medewerkers die wel beschikking hebben over een werkplek kunnen gewoon gebruik maken van de functionaliteiten van Debble Workplace. Ze werken veel met het intranet en zorgen voor actuele informatie. Dit varieert van blogs tot beleid, protocollen en nieuws. Door dit beschikbaar te maken op een bereikbare plek betrekken zorgorganisaties juist ook ambulante zorgmedewerkers. 

Protocollen in de zorg 

Uiteraard zijn protocollen binnen de zorg erg belangrijk. Het is belangrijk dat deze up-to-date zijn, kloppen en vindbaar zijn. Door protocollen een vast onderdeel te maken van het intranet en de mobiele werkplek kunnen zorgmedewerkers deze op elk gewenst moment raadplegen. 

Mobiel werken in de zorg 

Omdat de meeste zorgmedewerkers niet over een vaste werkplek beschikken is mobiel werken erg belangrijk. Debble Zorg is zo ingericht dat zorgmedewerkers ook op hun (eigen) telefoon of tablet het intranet kunnen bereiken. Ze kunnen makkelijk vragen stellen via de chat, protocollen raadplegen en samenwerken via Microsoft Teams. 

Meer weten? 

Kijk dan eens op www.debblezorg.nl, download het draaiboek of neem contact op met Debble voor een demonstratie!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-02T12:00:04.000Z ETTU
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.