Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De maand van de bijpraterij, op afstand maar toch dichtbij

Dit artikel delen:

Van 10-25 november organiseert Open Line onder de noemer: "De maand van de bijpraterij, op afstand maar toch dichtbij", een serie webninars gebaseerd op de hoofdthema's: 'De moderne werkplek', 'eHealth', 'De ideale cloudmix' en 'Security'.

"Hebben we de virtuele desktop nog wel nodig', 'Sterk samenwerken in de zorg. Onze zorg', 'Azure; niet zomaar een datacenter' en 'De hedendaagse "wetloop" op gebied van Security en Privacy', zijn o.a. thema's die voorbij komen. 

Adoptie

De transformatie waar vele organisaties momenteel in zitten lijkt voor een groot gedeelte over technologie te gaan. En natuurlijk speelt technologie een essentiële rol; introductie van nieuwe technologie op de werkplek brengt nu eenmaal veranderingen met zich mee. Maar de echte verandering, en daarmee ook de echte impact van de transformatie die plaatsvindt in de organisatie is die van mensen. Onder het motto “De ontmoeting tussen Technologie en Beleving”, geeft Richard Berger en Roland Kieboom in een van de webinars in de stream antwoord op de vraag “Hoe kom je tot een maximale gebruikersadoptie van de aanwezige technologie? 

Meer informatie op: https://openlinewebinars.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-03T10:44:00.000Z Open Line BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.