Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Qoden en Accordis beginnen nieuw bedrijf OMNIPORT

Dit artikel delen:

IT-dienstverlener voor de zorg Accordis en applicatiebouwer Qoden starten het nieuwe bedrijf OMNIPORT. Zij hebben de ambitie om van OMNIPORT dé expert te maken in koppelingen en applicaties voor Ons, het elektronisch cliëntendossier van Nedap. De organisatie neemt in eerste instantie de oplossingen uit het portfolio van Qoden over en ontwikkelt daarnaast nieuwe oplossingen. André Kok, voorheen Key-Accountmanager bij Sharp Electronics Benelux, is aangetrokken als commercieel directeur van het nieuwe bedrijf.

Groeiende vraag naar koppelingen en applicaties  

Qoden en Accordis zagen in de markt een groeiende vraag naar eenvoudige, veilige en schaalbare koppelingen en applicaties om nog meer uit Nedap Ons te halen. Naar aanleiding hiervan besloten de twee bedrijven hun krachten te bundelen in een nieuwe organisatie. Waar Accordis sterk is in het inrichten van de juiste systemen voor zorgprocessen, heeft Qoden haar sporen verdiend in het ontwikkelen van webapplicaties voor zorgorganisaties. Kenmerkend is dat de oplossingen van OMNIPORT vergaand te configureren zijn, zodat zij passen in uiteenlopende organisatievormen, werkwijzen en vraagstukken.

Nu drie producten, later meer

OMNIPORT brengt met de lancering drie producten op de markt, die veel ruimte bieden voor configuratie. Het gaat om een AFAS-Ons-koppeling voor medewerkers en contracten, digitaal ondertekenen vanuit Nedap Ons en het automatisch toekennen van autorisaties. In 2022 zullen meerdere producten volgen. 

Commercieel directeur van OMNIPORT, André Kok, licht toe: “Het starten van deze nieuwe onderneming was een logische stap. Qoden en Accordis hebben de ervaring en de kennis van de markt. Door de Nedap Ons applicaties en koppelingen vanuit OMNIPORT aan te bieden, bereiken onze producten een bredere markt. Iedereen die Nedap Ons gebruikt kan onze koppelingen en applicaties inzetten.” 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-16T16:50:32.000Z OMNIPORT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.