Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infoland en Grant Thornton starten officiële samenwerking

Dit artikel delen:

Infoland en Grant Thornton Advisory Curaçao en Sint Maarten (Grant Thornton) werken sinds 1 juni samen. Waar Infoland voornamelijk software aanbiedt en Grant Thornton technologie-ondersteunde adviesdiensten, zullen de twee bedrijven elkaar versterken in deze nieuwe samenwerking.

De twee organisaties gaan hun marktactiviteiten in Caribisch Nederlands verder intensiveren, wat resulteert in een nog completer aanbod voor huidige en toekomstige klanten. In aanloop naar de officiële samenwerking, werkten beide bedrijven al nauw samen. Dit heeft tot nu toe geleid tot drie gezamenlijk contracten in de zorg- en energiesector.

De samenwerking past in de nieuwe strategie van Infoland om haar Zenya-software voor kwaliteits-, veiligheids- en risicomanagement internationaal beschikbaar te maken via partners. Voor Grant Thornton is dit een uitbreiding van hun strategie om niet alleen hun kerndiensten in business consulting & risk aan te bieden, maar ook een reeks relevante softwareoplossingen in combinatie met, en verankerd in deze dienstenaanbiedingen. Infoland is al meer dan 24 jaar actief op de thuismarkten Nederland en België. Om uit te breiden is Infoland in 2021 gaan samenwerken met buitenlandse partners. “Wij zien onze software als een waardevolle aanvulling op het aanbod van advies- en consultancybureaus. Door hen onze software aan te bieden, stellen we hen in staat hun positie te versterken en daarmee hun klanten te helpen de controle te houden over kwaliteit, veiligheid en risico’s”, aldus Mark van Deudekom, Manager International Business bij Infoland.

Grant Thornton heeft een volledig dienstenportfolio ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij implementatie en beheer van kwaliteits- en risicobeheermogelijkheden. Ze bieden implementatieondersteuning, gebruikerstraining en beheer van de software als een volledig beheerde service of via co-sourced leveringsmodellen. Dit gebeurt zij aan zij en in samenwerking met risk- of compliancemanagers. Roy Jansen, Head of Advisory, zegt: “Met software als Zenya kunnen we onze klanten in het Nederlands Caribisch gebied en daarbuiten ondersteunen bij hun reis om hun kwaliteits- en risicobeheerprocessen verder te optimaliseren en automatiseren

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-15T12:22:41.000Z Infoland BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.