Managed hosting door True

Wie gunt wat

IT-Staffing en Corso leveren Alliander ICT’ers

Manpower Group Solutions levert overige inhuurkrachten

 

Alliander

Netwerkbeheerder Alliander heeft detacheerders IT-Staffing en Corso Informatica aangesteld voor de bemiddeling van ict- en technische specialisten. IT-Staffing gaat als broker zelfstandig ict'ers leveren en Corso treedt als ict-makelaar op. Beide bedrijven verdienen respectievelijk zeventien en 6,4 miljoen euro aan de tweejarige klus. Manpower Group Solutions gaat als managed service provider de inhuur van de overige specialisten regelen, een klus van veertig miljoen euro.

De komende twee jaar gaat Alliander dus voor 63,4 miljoen euro aan specialisten inhuren. De drie overeenkomsten kunnen drie maal met één jaar worden verlengd. Op ict-vlak zullen IT-Staffing en Corso met elkaar concurreren. IT-Staffing heeft direct al de eerste stappen gemaakt, negentig lopende contracten zijn overgenomen van leveranciers die geen preferred supplier zijn.

Alliander was begin 2011 al gestart met de miljoenenaanbesteding. De contracten zijn vanaf april 2012 ingegaan. Naast de preferred suppliers, die hun eigen medewerkers mogen inzetten, zal IT-Staffing aanvragen naar externe ict-professionals in de markt gaan uitzetten. Het gaat hier om zelfstandigen die op inhuurbasis werkzaamheden vanuit hun eigen bedrijf verrichten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4507648). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Alliander
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×