Bechtle levert werkplek Koning Willem I College

Bechtle is na een Europese aanbesteding geselecteerd voor het leveren en onderhouden van werkplekken voor het Koning Willem I College in Den Bosch. De raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar met optie tot verlenging van twee maal twaalf maanden. De geraamde waarde bedraagt ruim zes ton. De Duitse hardwaredienstverlener biedt klanten het zelf ontwikkeld e-inkoopsysteem Bios aan, waarmee kosten zijn te besparen door een vereenvoudiging van het inkoopproces.

Het Koning Willem I College is een regionaal opleidingencentrum met volwasseneneducatie met ruim twaalfduizend leerlingen en cursisten, circa twaalfhonderd personeelsleden en negen locaties in Den Bosch en omgeving. Bechtle is aangetrokken voor het leveren en onderhouden van werkplekapparatuur, printers, randapparatuur, software en aanverwante dienstverlening, zoals pre-configuratie, kennis en onderhoudsdiensten. De keuze van de fabrikanten zal nader worden bepaald.

Bechtle, dat vanuit Eindhoven de Nederlandse markt bewerkt, meldde zich in 2012 afgelopen jaar al nadrukkelijk met het winnen van hardwareaanbestedingen bij SSC De Kempen, het ministerie van Defensie en Slachtofferhulp Nederland. Met een omzet van 2,1 miljard euro in 2012 en vestigingen in veertien Europese landen is Bechtle een van de grootste wederverkopers in Europa. In Nederland behoren bedrijven als Scholten Awater, PQR, Infotheek, SCC, Detron en i3 Groep tot de concurrenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-12T17:31:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.