Bas de Reus maakt medewerkers trots op Fujitsu

Nederlandse ceo maakt bedrijf zichtbaar met The Bridge

Bas de Reus

Ceo Bas de Reus heeft Fujitsu Nederland weer terug waar hij het wil hebben. Vier jaar geleden was het bedrijf verlieslatend, stokte de verkoop en was de moraal van de medewerkers naar een nulpunt gedaald na een reorganisatie. Fujitsu moest weer zichtbaar worden in de markt en dat realiseerde De Reus samen met zijn medewerkers door het experience center The Bridge op te zetten. En met succes, want het bezorgde hem een nominatie voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video gaat De Reus in op hoe Fujitsu Nederland ervoor stond en wat er de afgelopen vier jaar is veranderd. Deze video werd in opdracht van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 gemaakt en dient als onderbouwing van zijn nominatie. In de video staat De Reus in The Bridge in Maarssen. ‘In samenwerking met de medewerkers hebben wij de afgelopen vier jaar aan onze zichtbaarheid gewerkt. Met The Bridge hebben we klanten teruggewonnen en zijn we weer winstgevend geworden. Afgelopen februari hebben wij een compleet gerestyled expercience center geopend, waarin wij klanten en Fujitsu kunnen verbinden.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Bas de Reus (Fujitsu Nederland)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten opschieten, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-25T08:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.