Betty Blocks-ceo: Succes dankzij vriendengroep

Chris Obdam ziet collega’s vooral als vrienden

Chris Obdam

Chris Obdam

Betty Blocks timmert inmiddels vijftien jaar aan de weg. En niet zonder succes, want het bedrijf groeide vorige jaar 200 procent en ook internationaal gaat het hard. Ceo Chris Obdam schrijft het succes toe aan zijn medewerkers, die voor hem voelen als een vriendengroep. Met het succes wist Obdam wel een nominatie in de wacht te slepen voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video vlogt Chris Obdam vanuit het kantoor in Obdam. De nominatie voor de Computable Awards 2017 ziet hij als een waardering voor vijftien jaar hard werken. ‘Dat doen wij hier met een fantastisch team, dat ook nog eens erg jong is. De gemiddelde leeftijd is namelijk 27. Ik probeer deze mensen te inspireren, motiveren en soms ook te corrigeren. Dat doe ik in goede maar ook in slechte tijden. Het voelt daarom als een vriendengroep.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Chris Obdam (Betty Blocks)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten opschieten, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-04T14:41:00.000Z Redactie Computable