Teamleader-ceo laat teams efficiënt samenwerken

Jeroen De Wit heeft budget voor medewerker én klant

Jeroen De Wit, ceo Teamleader

Jeroen De Wit

Teamleader-ceo Jeroen De Wit zet zich al vijf jaar in om teams efficiënt te laten samenwerken. Dit doet hij via de oplossingen die het bedrijf aan klanten levert, maar dat doet hij ook intern bij het bedrijf zelf. Hij stelt zelf persoonlijke budgetten beschikbaar voor zijn medewerkers om te reizen tussen de kantoren, maar ook krijgen zij geld om klanten gelukkig te maken. Met deze aanpak heeft De Wit een nominatie in de wacht gesleept voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video blikt Jeroen De Wit terug op de eerste vijf jaar van het bedrijf. Inmiddels is het bedrijf al actief in zes Europese landen en wist het het afgelopen jaar te groeien van vijftig naar 150 medewerkers. Daarnaast werd er al meer dan dertig miljoen euro aan investeringen opgehaald. De Wit: ‘Om succesvol te zijn heb ik enkele initiatieven ontplooid. Zo moet iedereen in het bedrijf met klanten praten, maar moet ook iedereen in het bedrijf ons product kennen. Iedere medewerker krijgt een persoonlijk budget om tussen onze kantoren te kunnen reizen zodat zij ook andere culturen kunnen opsnuiven. Ook krijgt iedere medewerker een persoonlijk budget om klanten gelukkig te maken.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal heeft de jury in deze categorie percentages verdeeld over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Jeroen De Wit (Teamleader)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-16T09:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.