Coks Stoffer zet DXC in Nederland op de kaart

Goede doorvertaling van fusie HPE Enterprise Services en CSC

Coks Stoffer

Coks Stoffer is de eerste directeur van DXC Technology in Nederland. Niet verrassend, want hij was sinds medio 2016 directeur CSC Nederland. Het Amerikaanse ict-concern CSC fuseerde begin april 2017 officieel met de divisie Enterprise Services (ES) van Hewlett Packard Enterprise (HPE) tot DXC Technology. Het is Coks Stoffer die de nieuwe DXC-organisatie in Nederland op de kaart heeft gezet. Hiervoor heeft hij een nominatie gekregen voor de Computable Awards 2018 in de categorie CxO van het Jaar.

In onderstaande video gaat Stoffer in op het ontstaan van DXC Technology, zowel wereldwijd als in Nederland. Trots haalt hij ook nog even kort de Nederlandse overname van Logicalis SMC aan. Nederland is een belangrijk land voor DXC Technology. Het is in deze regio na Duitsland het land met het grootste marktpotentieel. Bovendien onderscheidt de Nederlandse ict-markt, net als die van Scandinavië, zich door de hoge graad van ‘netwerk-readiness’ en het innovatieve gebruik van ict in bedrijfsprocessen. Men speelt er vaak een voortrekkersrol en is ontvankelijk voor nieuwe dingen.

De jury van de Computable Awards 2018 heeft de genomineerden in de categorie CxO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 30 oktober 2018 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2018. Bekijk daarom ook de volgende video:

Wint Coks Stoffer (DXC Technology Nederland) de Computable Award voor CxO van het Jaar 2018?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-01T10:34:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.