Scriptieprijs ICT-toepassingen

Studenten die de komende maanden afstuderen kunnen met hun scriptie tienduizend gulden verdienen. ICT-adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA) reikt dat bedrag uit voor de scriptie met de meest innovatieve toepassing van ICT.

Het bedrijf gaat hiermee op zoek naar nieuwe en 'verfrissende' mogelijkheden die ICT schept voor bestaande strategieën of business modellen. Een zeer technische scriptie hoeft het niet te zijn; belangrijker is de praktische toepasbaarheid en de kwaliteit van het idee.
De deelnemers, alleen studenten van in Nederland gevestigde HBO of WO instellingen, moeten afstuderen tussen maart en november van dit jaar. De jury bestaat uit consultants van het bedrijf zelf.
VKA looft de Acceleration Award dit jaar voor de eerste keer uit. De adviseurs stellen de prijs voor de komende vijf jaar in. Woordvoerster Jacqueline Merkus: "Niet alleen om meer naamsbekendheid te krijgen. Dit is niet het primaire doel, maar het zou mooi zijn als we tussen de inzenders toekomstige collega's aantreffen."   GH

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-04T00:00:00.000Z Gijs Hillenius
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.