'Met persoonlijke ontwikkeling eigen salaris maken'

Asapnet zoekt junior/medior system en network engineers

Systeem- en netwerkbeheerders heb je in alle soorten en maten. Interessant wordt het als je bij een organisatie kan werken waar je jezelf verder kunt ontwikkelen en waarbij meer certificeringen ook een hoger salaris betekent. Bij Microsoft-partner Asapnet Network Solutions, specialist in het ontwerpen, inrichten en beheren van bedrijfsnetwerken, kan dat. Zij zoeken minimaal drie junior of medior system en network engineers die de ambitie hebben zich door te ontwikkelen tot specialisten.

Michelle Meijer-Kleerekoper (52)
Functie: support manager
Werkgever: Asapnet Network Solutions
Zoekt kandidaat voor functie: junior/medior system en network engineers
Vereiste kwaliteiten kandidaat: initiatief, zelfstandig, leergierig en communicatief
Ingangsdatum baan: zo spoedig mogelijk

Wat houden de functies precies in?
Medewerkers beheren het systeem en netwerk van de klant na een gedegen inwerkperiode, onder begeleiding van een senior. Ook moet hij/zij advies geven bij standaard systeem-/netwerkvragen en gebruikersvragen over standaardapplicaties kunnen beantwoorden en problemen kunnen oplossen. Tevens moet hij/zij het netwerk kunnen installeren en configureren, netwerkdocumentatie opzetten en bijhouden en netwerkinventarisaties uitvoeren.

Waar komt de kandidaat te werken?
Na de inwerkperiode met de senior werkt de junior/medior zelfstandig bij de klant. De inwerkperiode doen we zodat hij/zij de klant leert kennen, maar ook de systemen die daar draaien. Indien de medewerker voldoende ervaring heeft, kan deze ook worden ingezet op korte of langere projecten. Dit is veelal na ongeveer een jaar.

Waardoor ontstaat de vacature?
De vacatures ontstaan door groei van ons klantenbestand en uitbreiding van werkzaamheden van reeds bestaande klanten. Asapnet wordt steeds vaker ingezet als klankbord van de ict-afdeling van klanten. Veel midden- en kleinbedrijven beschikken niet over een eigen ict-afdeling met specifieke kennis. Sommige klanten komen ook met heel basale standaardvragen. Hoe moet ik printen? Hoe kan ik mail forwarden? Waarom houden pc's er mee op? Dergelijke vragen moeten wij ook kunnen beantwoorden.

Wat is het belangrijkste project waarvoor kandidaat wordt ingezet?
Het belangrijkste project waar de kandidaat voor wordt ingezet, is zijn/haar persoonlijke ontwikkelproject bij ons. De kandidaat komt met een bepaalde basiskennis bij ons in dienst en wij zullen hem verder (laten) opleiden. De medewerker werkt bij een klant en ik plan dat werk. Wij zorgen ervoor dat zijn ervaring zo breed mogelijk wordt.

Hoe ziet de ideale kandidaat eruit?
Een enthousiaste teamspeler die ook zeer zelfstandig kan werken. Dat klinkt raar, maar is wel zo. Als ze vanuit Asapnet zelfstandig opereren, moet er wel met de medewerkers van de klant worden samengewerkt. De kandidaat moet bereid zijn om te investeren in kennis en zich verder willen certificeren. Een stressbestendige, flexibele, communicatief vaardige en initiatiefnemende man of vrouw.

Wat hebben jullie te bieden, waarom moet iemand bij jullie komen werken?
Ons team bestaat uit zeer gedreven Microsoft-specialisten en onze medewerkers zijn gecertificeerd of daarvoor in opleiding. Asapnet is een Microsoft Gold Certified-partner met de twee Gold-competenties ‘Systems Management' en ‘Server Platform'. Daarnaast hebben wij meerdere Microsoft Silver-competenties weten te behalen.

Wij bieden zeer veelzijdige en zelfstandige functies met voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Naast een goed en marktconform salaris bieden wij 25 vakantiedagen, laptop, mobiel, reiskosten en in overleg na een jaar een auto van de zaak. Ook hebben we een beloningsschema voor het behalen van certificaten, waardoor je je eigen salaris kan maken.

Computable volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor Nederlandse ict'ers op de voet. De vacatures die in deze tweewekelijkse rubriek worden besproken, waren eerder in het nieuws op www.computable.nl of stonden op de vacaturesite www.inict.nl. Zij worden gekozen door de redactie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat is dat toch met Computable! Steeds meer van die verkapte personeelsadvertenties, wat moeten we met de informatie dat een of ander klein flutbedrijfje "minimaal drie mensen" zoekt? Ik moet helaas constateren dat de selectie van nieuwsberichten en de kwaliteit daarvan die Computable vroeger zo kenmerkte, met rasse schreden aan het verdwijnen is. Ik snap best dat er goed geld betaald wordt voor dergelijke advertising, maar in hemelsnaam: kies voor kwaliteit in je nieuwsberichten in plaats van kwantiteit. Want van kwaliteit moet je het uiteindelijk wel hebben. Daar trek je geinteresseerde lezers mee, en met advertisers wek je alleen maar irritatie.

Henk, ik ben het helemaal met je eens!

ik ben het helemaal niet met henk eens.
hoezo verkapt ?
en hoe was het nou vroeger bij computable ..
;-)

Vreemd artikel inderdaad. Overigens de zoveelste standaard wervingszinnetjes met vage dan wel nikszeggende termen.

En wat dacht je van: "bieden wij ... reiskosten en in overleg na een jaar een auto van de zaak
"?

Zou een vergoeding voor reiskosten niet fijner zijn? En na overleg na een jaar een auto? Dat klinkt allemaal als marge geleuter, waar de gemiddelde doorgewinterde ict-er niet warm van wordt.

Misschien dat Computable wat meer op kwaliteit van dit soort advertenties kan letten. Deze is marginaal interessant en toont wederom aan dat het creatief omgaan met wervingsteksten aan verbetering onderhevig is.

"waardoor je je eigen salaris kan maken."

Ja ja, alsof je aan het ZZP'en bent zeker, wat een gel@l zeg.

Na een jaar al een auto? Toe maar wat een luxe!

De tot nu toe geinterviewde detacheerders lukt het niet erg om zich van elkaar te onderscheiden.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-20T10:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.