Office 365 gaat naar 2TB, wat gebruikt u als online opslag?

Gebruikers van Office 365 Home of Personal krijgen tot 2 terabyte aan opslag, een upgrade van 1TB. Het gaat niet om gratis opslag, maar tegen betaling, in trappen van 200GB per keer. Wat gebruikt u voor online opslag?

Het gaat om abonnementen voor consumenten met een Office 365-abonnement. Er bestaat ook een los OneDrive-abonnement met een gratis versie van 5GB en een betaald type van 100GB voor 2 euro per maand. Bij de bezitters van het Office 365-abonnement gaat het om upgrades van 200GB voor 2 euro per stap, dus maximaal 10 euro per maand.

Inmiddels bieden steeds meer clouddiensten 2TB opslag aan, zoals Stack van TransIP, Apple, Google en Dropbox. 2TB kost respectievelijk 12, 10, 10, 10 of 9,99 per maand bij de genoemde diensten.

Heeft u een favoriete cloudopslagdienst of draait u ergens een eigen server? Hoe ziet u de integratie van steeds meer diensten kriskras tussen de verschillende diensten, zoals het openen van Word-documenten in Dropbox en Google drive en het open van Google Drive documenten in Slack, et cetera?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

iCloud van Apple

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-25T07:44:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.