Microsoft komt met grote namen

.Net-raamwerk geeft relatiebeheersoftware Dynamics de nodige flexibiliteit

Dit artikel delen:

Niet alleen kleinzakelijke gebruikers, ook grote klanten hebben de nodige belangstelling voor Dynamics, Microsofts vernieuwde crm-software. Het concern stelt dat de grote namen op het product afkomen omdat de software gebaseerd is op zijn goed aanpasbare.Net-ontwikkelplatform.

22 - Citrix Systems

Citrix Systems heeft zijn hoge notering in de Computable 100 voor een belangrijk deel te danken aan de hoge imagoscores. Het bedrijf dat groot is geworden met server based computing heeft hierdoor nog steeds een imago van innovator, zo blijkt uit de scores en de reacties. “In het begin waren vooral de techneuten enthousiast, omdat we een product maakten dat in hun ogen ‘cool’ was”, zegt Ed Bezooijen, regional marketing manager. “Inmiddels hebben we ook veel ict-beslissers achter ons, omdat onze nieuwe producten binnen de bedrijfsstrategie passen. Bovendien doen we ook veel om de gebruikerservaring te optimaliseren, waardoor veel gebruikers tevreden zijn.”

Met de nieuwe producten bedoelt Bezooijen bijvoorbeeld het optimaliseren van webapplicaties. “Het gaat erom iedere gebruiker een goede toegangservaring te bieden. Door overnames van bedrijven, zoals NetScaler, hebben we veel nieuwe expertise in huis gehaald. Nieuw voor ons is dat we plotseling bedrijven als Juniper als concurrent hebben en dat klanten ons verwachten op beurzen als Infosecurity. Overigens hebben we al lang ervaring op het gebied van beveiliging. Als in de geruchtmakende zaak van een justitiemedewerker die zijn oude pc had afgedankt, server based computing was gebruikt, had Peter R. de Vries waarschijnlijk geen gevoelige gegevens aangetroffen. Zelfs het Amerikaanse leger gebruikt onze toepassingen en reken maar dat daar geen usb-sticks met gevoelige informatie op straat belanden.”


Progress was begin dit jaar nauw betrokken bij de invoering van rfid-chips bij boekhandel Selexyz Scheltema in Almere

33 - EMC

Progress was begin dit jaar nauw betrokken bij de invoering van rfid-chips bij boekhandel Selexyz Scheltema in Almere.

“In het verleden hadden we nogal eens de naam dat we vooral groot en duur waren. Nu merken we dat we steeds meer worden gezien als breed en deskundig”, zegt Frans Rahms, regional country manager Europe North. “Ondanks verschillende overnames die we hebben gedaan om ons aanbod te vergroten, worden we gelukkig als één bedrijf gezien. Van pure opslagleverancier zijn we getransformeerd in een bedrijf dat meedenkt over de informatiestrategie van zijn klanten. We helpen bijvoorbeeld informatie te migreren naar goedkoper te beheren platforms. Organisaties hebben te maken met informatie die op allerlei plaatsen aanwezig is en die niet op dezelfde manier en met dezelfde prioriteit moet worden behandeld. Met information lifecycle management (ILM) bieden we een strategie om de data om te zetten naar waardevolle informatie.”

Wel is het zo dat ILM een strategie is, waar je als bedrijf zelf aan moet werken om het optimaal te kunnen gebruiken. “We besteden daarom veel tijd en geld aan het zo eenvoudig mogelijk maken van de oplossingen. Met de overname van RSA Security hebben we veel expertise op het gebied van beveiliging binnengehaald. Een belangrijke innovatie daarbij is beveiliging op documentniveau. Daardoor is de informatie die iemand nodig heeft snel te vinden en de informatie binnen datzelfde document die niet voor diegene bestemd is, wordt met encryptie beveiligd.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-12-16T00:00:00.000Z Sytse van der Schaaf
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.