Dienstverlening in de IT

Tot mijn grote verrassing lees ik ('Vraag en aanbod IT', Computable, 22 december) dat Arno Vermeulen net zo'n dienst als Allskillseeker.com zou hebben en al succesvol zou zijn sinds 1995. Na een blik op de website van SpinWeb blijkt echter dat Arno Vermeulen het niet zo goed begrepen heeft. Hij blijkt namelijk met een heel ander soort dienstverlening succesvol te zijn.

Kort samengevat doet SpinWeb het volgende: het verlenen van uitleendiensten aan andere collega-IT bureau's voor detachering. Wij verlenen daarentegen een service voor de klanten van de professionele dienstverleners, zodat deze klanten zelf (gratis) kunnen zoeken naar de voor hun project of detachering noodzakelijke IT-professionals. Dit geschiedt zonder tussenkomst van een accountmanager.
De marges bij IT-dienstverleners komen hierdoor onder druk te staan, hetgeen niet het streven van SpinWeb is. Daarom kan men het portaal Allskillseeker.com beter vergelijken met een gespecialiseerde en verfijnde 'let's buy it.com'.
Desondanks zijn er ook talloze voordelen voor de professionele dienstverleners zelf. De winsten gaan omhoog, onder meer doordat de omzet vergroot wordt. Andere voordelen voor dienstverleners staan beschreven op de website van Allskillseeker.com.
Tevens richt Allskillseeker.com zich op de wereldwijde markt, waarbij de Nederlandse markt als speerpunt wordt genomen. Derhalve is alles bij Allskillseeker.com in het Engels gesteld en niet in het Nederlands. Dit weer in tegenstelling tot de aanpak bij SpinWeb.
 

Kees Hoofd Allskillseeker.Com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-19T00:00:00.000Z Kees Hoofd
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.