Inhoud Consultancy Guide 2009

Vandaag verschijnt de Consultancy Guide 2009. Deze gids geeft een overzicht van de trends en ontwikkelingen op de Nederlandse markt voor consultants. Daarnaast bevat de gids de resultaten van een onderzoek, uitgevoerd door TNS NIPO, naar de ervaringen van ict'ers met consultants.

Meer dan de helft van de ict-projecten duurt langer dan gepland. Veertig procent is duurder dan gepland. De reden die het meest wordt genoemd voor het uitlopen van ict-projecten, namelijk door 36 procent van de ondervraagden, is een te krappe tijdsplanning.

Natuurlijk heeft de kredietcrisis zijn weerslag op de bedrijfsbudgetten voor ict-advisering. Maar door alle doemscenario's zouden we bijna vergeten dat diezelfde crisis ook de nodige kansen met zich meebrengt.

Drie ict-managers vertellen over hun laatste project waarvoor zij een consultant in de arm namen. En of het beviel....

De trends in de ict, van besturingssystemen tot virtualisatie. Per deelgebied praten we je bij. Bovendien laten we zien welke consultancybedrijven adviseren over welk deelgebied. We vroegen de experts van Mazars Berenschot om de veertig grootste Nederlandse adviesbedrijven voor ons te selecteren.
Besturingssystemen
BI en ERP
CRM
Development

ECM
Infrastructuur
Internet en ecommerce
Mobility
Netwerken
Open source
Security

SOA
Storage
Telecom

Virtualisatie en beheer

Overweegt jouw bedrijf een adviesbedrijf in te huren dat genoemd is binnen één of meer van de trendsverhalen? We hebben alvast de adres- en contactgegevens van deze adviesbedrijven voor je op een rijtje gezet in een adressenlijst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-19T07:20:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.