Meerderheid bedrijfsleven 'kent' mogelijkheden Web

Dit artikel delen:

HAARLEM - Bijna 57 procent van de Nederlandse bedrijven met een eigen 'website' is bekend met beeldtoepassingen op Internet. Maar slechts 13 procent gebruikt beeldanimaties op zijn huidige 'site', terwijl 8 procent deze toepassing op korte termijn gaat toevoegen.

Dit blijkt uit een onderzoek van het bureau Thalès onder 550 bedrijven met een 'site' op Internet. 264 Bedrijven reageerden op het onderzoek dat werd gehouden in opdracht van Veronica. 92 Procent van de respondenten heeft al minimaal zes maanden ervaring met communicatie over het Net, terwijl 74 procent ook al minstens zes maanden een eigen 'site' heeft.
Bij de besluitvorming over het ontwerp en de inhoud van hun 'site', zijn bij ruim 75 procent van de ondernemingen personen betrokken geweest met interactieve media-ervaring. Een krappe meerderheid (52,8 procent) van de respondenten is bekend met geluidstoepassingen op Internet. Maar niet meer dan 5,1 procent gebruikt momenteel deze mogelijkheid. Overigens is 9,8 procent van plan deze mogelijkheid binnenkort aan zijn 'site' toe te voegen.
Van de ondervraagden is 70,1 procent bekend met Java en Java Script, terwijl meer dan een kwart van de respondenten deze toepassingen reeds op zijn Internet-site gebruikt. Corr.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-25T00:00:00.000Z correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.