Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Panasonic Toughbook

Dit artikel delen:
Logo Panasonic Toughbook

De robuuste notebooks en Toughpad tablets van Panasonic Toughbook zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele professionals die buiten de gewone kantooromgeving en in alle omstandigheden moeten kunnen werken en daardoor nood hebben aan duurzaam, maar licht materiaal met lange batterijduur.

Sinds 1994 maakt Panasonic Toughbook robuuste notebooks, die gekend zijn om hun ongeëvenaarde duurzaamheid, connectiviteit van wereldklasse, gespecialiseerde form factors en geïntegreerde functionaliteiten zoals barcodescanners, smartcardreaders, GPS, fotocamera’s, NFC en seriële poorten.

Met een marktaandeel van 64% in 2013 is Panasonic Toughbook nu al meer dan 12 jaar op rij marktleider op de Europese markt van robuuste computers.

Door Panasonic Toughbook’s  jarenlange ervaring en talrijke projecten in sectoren zoals utiliteit, publieke veiligheid, urgentiediensten,  HVAC, telecommunicatie, logistiek, transport en retail staan Toughbook laptops en Toughpad tablets bekend  om hun duurzaamheid, ergonomie en connectiviteit, waarbij ook wordt gedacht aan informatiebeveiliging en beveiligd device management.

Zeer recent zijn ook robuuste Toughpad tablets aan het gamma toegevoegd, zowel met Windows als op Android, waaronder ‘s werelds eerste robuuste 7 inch Windows 8.1 tablet: de Toughpad FZ-M1 is compact, biedt hoge prestaties, blijft uitstekend leesbaar in fel zonlicht en is bestand tegen schokken, water en stof (IP65).

Meer informatie op www.toughbook.nl of volg toughbook_bnl  op twitter.

Share on LinkedInDit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-08T16:27:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.