Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Pro Academy leidt Apple-engineers op in zakelijke markt

Rowan Pijn

Rowan Pijn

Apple Authorised Enterprise Reseller Pro Warehouse biedt vanaf nu ook trainingen aan. Via haar nieuwe Pro Academy worden zowel overkoepelende als op maat gemaakte trainingen aangeboden. Deze trainingen gaan, hoe kan het ook anders, over de producten en ecosystemen van Apple. “Zo leveren wij niet alleen de producten en diensten, maar ook de kennis waarmee klanten die producten optimaal kunnen benutten binnen hun bedrijf.”

Rowan Pijn is sales- en marketingmanager bij Pro Warehouse en ziet dat Apple steeds meer groeit in de zakelijke markt. “Dat is een ontwikkeling waar we met Pro Academy een belangrijke rol in willen spelen. Steeds vaker kiezen partijen voor producten van Apple, in de hoop productiever en efficiënter te kunnen werken. Helaas ontbreekt de kennis en kunde soms nog bij IT-medewerkers om er optimaal gebruik van te kunnen maken.”

Daar kan Pro Warehouse vanaf nu dus bij helpen. Pijn: “Interne engineers krijgen generieke of op maat gemaakte hulp bij het implementeren van Apple-producten in hun bedrijf. Er bestaan al losse workshops in de markt, maar er zijn weinig complete trainingen die aan de complete vraag van bedrijven voldoen. Pro Academy gaat daar verandering in brengen.”

Via Pro Academy vertellen de medewerkers van Pro Warehouse aan klanten wat ze écht moeten weten van Apple en dragen zij kennis over waarmee ze direct aan de slag kunnen gaan. Uiteindelijk wil Pro Warehouse op deze manier een erkende Apple-opleider worden. De techgigant houdt overigens nu al een oogje in het zeil en helpt het bedrijf waar nodig. Zo kunnen ze samen de beste ondersteuning bieden, een win-win situatie dus. Naast opleidingscentrum wordt Pro Academy ook een hub voor andere trainingen en evenementen.

“De ruimte die we creëren voor onze eigen trainingen, gaan we ook verhuren en beschikbaar stellen aan klanten en partners voor andere trainingen, events en roundtables”, vervolgt Pijn. “We stellen de ruimte ook beschikbaar aan de Apple-community ‘MacAdmin in Nederland’. Zo ondersteunen we de ontwikkeling van deze gemeenschap. Onze eigen engineers zullen ook aanwezig zijn om kennis en ervaring te delen.”

Volgens Pijn toont Pro Academy hiermee direct zijn kracht. “Van starters tot ervaren Apple-admins, iedereen kan er wat leren. Talent komt samen, niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. Eigenlijk bieden wij een verrijking aan van de huidige IT-opleidingen, omdat deze niet zijn gefocust op Apple in de praktijk.”

Bekijk de verschillende Apple-trainingen of neem contact op met Pro Warehouse voor maatwerk trainingen:

https://www.prowarehouse.nl/training
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-15T13:05:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.