Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aareon: specifiek voor de vastgoedsector

Aareon

Hero de Klaver, commercieel directeur bij Aareon

Wie bij Aareon gaat werken, komt terecht in een dynamisch bedrijf dat oplossingen ontwikkelt, implementeert en onderhoudt voor organisaties in de vastgoedsector. “Door deze sector-focus hebben mijn collega’s veel verstand van de processen bij onze klanten. Iedereen opereert vanuit onze domeinkennis”, geeft Hero de Klaver aan. Hij is commercieel directeur van Aareon.

Aareon heeft ongeveer 2.000 medewerkers in Europa, van wie 650 ontwikkelaar zijn. In de Nederlandse markt is Aareon actief met 300 medewerkers. Aareon levert tal van oplossingen en diensten. Dat loopt van apps, klantportalen, het beheren van de financiële administratie, ERP-software tot aan drone-inspectie van gebouwen. De klanten zijn even divers: woningcorporaties, assetmanagers, investeerders, commerciële eigenaars van gebouwen, beheerders van vastgoed, verenigingen van eigenaars en makelaars.

De focus ligt op kwaliteit. “Het is een klein wereldje; iedereen kent elkaar. We willen geen steken laten vallen, dan zingt dat meteen rond. “Dus we doen wat we beloven.”

Voor alle functies zoekt Aareon nieuwe medewerkers die het leuk vinden om te werken bij een innovatief softwarehuis voor de vastgoedsector. “Inmiddels leveren we alle oplossingen vanuit de cloud. We mogen onszelf echt een Microsoft-huis noemen.”

In Nederland heeft Aareon zes locaties.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-14T09:00:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.