Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

'De IT wordt Flexibeler'

Bedrijven krijgen steeds meer te maken met verschillende inkomende kanalen. Het omzetten van de informatie uit al die inkomende kanalen kan veel tijd kosten en dat vraagt veel inspanning van de IT-afdeling. Met de juiste software-oplossing stroomlijn je die kanalen, weet Ralph de Geest, business proces consultant bij Canon. “De oplossing die wij bieden ontvangt binnenkomende berichten, herkent de informatie die erop staat, verwerkt dat en sluist het door naar de achterliggende systemen.

Ook als het om dataformaten als XML gaat. Alle inkomende informatie wordt direct geschikt gemaakt voor de primaire processen binnen de organisatie.” Waar de IT volgens De Geest vandaag de dag tegenaan loopt is dat veel bedrijven vaak meerdere bronsystemen hebben, die allemaal onderhouden moeten worden. Daarom levert Canon indien nog niet aanwezig ook zijn eigen workflowmanagementoplossingen: een totaalpakket dat meerdere primaire processen bevat, zoals administratieve- en HR-oplossingen. Met een uniforme workflowmanagement- oplossing vang je meerdere processen in één systeem, dat ook nog eens samenwerkt met alle gangbare platformen, zoals SharePoint en zijn alternatieven.” 

Dergelijke flexibiliteit is volgens De Geest steeds belangrijker binnen de IT. Hetzelfde geldt voor customer centricity, het centraal stellen van de klant. Die wil vaak op een andere manier benaderd worden, bijvoorbeeld per mail in plaats van brief of op een ander moment, met een andere toon of op een ander platform, zoals de smartphone of tablet. “IT-systemen zijn daar vaak niet op voorbereid”, weet De Geest. “Onze customer communicationsoplossing biedt uitkomst. Het helpt bedrijven de klant centraal te stellen binnen de communicatie. Een klant die voelt dat hij de volle aandacht heeft , die blijft. We noemen dat eigenlijk operational excellence 2.0. Als IT kun je daar een belangrijke rol in spelen.”

Dit artikel delen:

Video

Canon Digitale Postverwerking

Met Canon Digitale Postverwerking kunt u al uw binnenkomende post, zowel papier, fax, social media als e-mail op eenvoudige en betrouwbare wijze digitaal vastleggen, beheren en verspreiden. Zo bespaart u kosten, voorkomt u fouten, voldoet u eenvoudig aan de eisen rond informatie opslag en verbetert u de dienstverlening naar uw klanten.


Video

Creëer beter cashflow management

Zorg ervoor dat de inkoop-en financiële afdeling beter met elkaar samenwerken via hetzelfde platform. Beheers uw uitgaven en creëer beter cashflow management.


Video

Information & Communication Management door Canon

De wereld van informatie en communicatie verandert in een rap tempo. Waar vroeger alles op papier ging, worden zowel processen als communicatie steeds meer digitaal.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-04T15:52:00.000Z