Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over QNH

Social Media

QNH

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen we door de inzet van slimme IT oplossingen.

Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Dit doen ze middels de diverse thema’s: Business Analytics, Cloud, Digital Experience, Security en Blockchain.

We combineren nieuwe technologieën met bestaande. We adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We zijn hierdoor, als ‘trusted advisor’, in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbinden daarbij mensen, processen en IT. Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn onze kernwaarden. Met klanten, partners en collega’s werken aan de beste IT oplossing door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën. Samen succes behalen en leren van en met elkaar. Dat is voor ons: Partnership in IT.

Begin 2018 zijn QNH en ilionx een verregaande samenwerking aangegaan die in 2019 zal resulteren in een nieuwe gecombineerde organisatie.

Meer informatie:
Twitter
LinkedIn
Facebook
Instagram

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-20T12:17:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.