Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Sennheiser oplossing optimaliseert communicatie op de werkplek

Dit artikel delen:

Sennheiser, producent van topklasse headsets en speakerphones, lanceert een nieuwe oplossing voor headsets die gebruikers van bedrade headsets uit Sennheiser’s CIRCLETM- en CENTURYTM -lijn meer mobiliteit en flexibiliteit verschaft.

De nieuwe toepassing, die voor Skype for Business gecertificeerd is, bestaat uit Sennheiser’s nieuwe USB-ED CC 01 MS adapterkabel in combinatie met headset-modellen uit Sennheiser’s CIRCLETM- en CENTURYTM -lijn. Het maakt een soepele en kosteneffectieve transitie mogelijk naar Unified Communications-omgevingen en zorgt voor meer mobiliteit en flexibiliteit voor medewerkers van contactcentra, kantoren en flexwerkers.

“Door hun bestaande CIRCLETM- en CENTURYTM -headsets uit te breiden met Sennheiser’s nieuwe adapterkabel, kunnen organisaties hun transitie naar een Unified Communications-toepassing nu vereenvoudigen en de winst uit hun voorgaande investeringen maximaliseren,” vertelt Lars Riis Rasmussen, Vice President Sales & Marketing, EMEA, van Sennheiser Communications. Contactcentra, kantoren en flexwerkomgevingen profiteren van de nieuwe gecertificeerde oplossing die ontworpen is om de dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken en daarbij de heldere en natuurlijke geluidservaring van Sennheiser te waarborgen.

Giovanni Mezgec, General Manager of Applications & Services Marketing van Microsoft vertelt, “Ik was blij om Sennheiser’s voortdurende toewijding aan de klantgerichte ontwikkeling van producten voor Skype for Business terug te zien. De introductie van de nieuwste gecertificeerde toepassing voor headsets zal het leven van veel Skype for Business-gebruikers makkelijker maken. Bovendien wordt onze gemeenschappelijke klanten een rijke communicatie-ervaring geboden door de geluidskwaliteit en het draagcomfort van de producten van Sennheiser.”

De nieuwe adapterkabel van Sennheiser is voorzien van een duurzame Easy Disconnect-plug, die moeiteloos op CIRCLETM- en CENTURYTM -headsets* aangesloten kan worden. Een eenvoudig, snel-ontkoppelend mechanisme biedt een prettig alternatief voor het aansluiten en ontkoppelen van headsets en aangezien de adapterkabel op de pc van de gebruiker aangesloten blijft, wordt slijtage van de gevoelige USB-poorten tegengegaan. Vooral voor contactcentra en kantoren met flexplekken waar teams elkaar afwisselen en meerdere apparaten gebruikt worden, helpt de Easy Disconnect-plug productlevensduur te verlengen en vervangingskosten te verlagen.

Om mobiliteit en flexibiliteit te vergroten, is de adapterkabel voorzien van een chic en ergonomisch ontworpen call-control-unit met een unieke magnetische houder waarmee deze eenvoudig aan het bureau bevestigd kan worden, zodat een soepel beheer van telefoongesprekken binnen handbereik ligt. Wanneer de headset via Easy Disconnect ontkoppeld wordt, worden telefoongesprekken automatisch in de wacht gezet, zodat werknemers hun werkplek kunnen verlaten, en weer terug kunnen komen om het gesprek voort te zetten of door te verbinden. Er wordt gebruik gemaakt van een handig spiraalsnoer zodat de control-unit niet van de tafel getrokken wordt en het werkoppervlak niet in een wirwar van kabels verandert.

Het digitale geluid dat door de kabel weergegeven wordt, zorgt voor een natuurlijke luisterervaring met Sennheiser Voice Clarity. De ingebouwde equalizer past audio-instellingen automatisch aan om zowel de stemkwaliteit van gesprekken als de multimedia-ervaring van de gebruiker te optimaliseren. Bovendien beschermt Sennheiser’s ActiveGard™-technologie de gebruiker tegen akoestische schokken en geluidspieken, terwijl een Noise at Work-limiter aanvullende bescherming biedt in overeenstemming met EU-regelgeving**.

“We blijven ons bij alle aspecten van onze productontwikkeling richten op de behoeften van gebruikers en bedrijven,” zegt Rasmussen. “Onze nieuwe headset-oplossing die gecertificeerd is voor Skype for Business is een goed voorbeeld van hoe wij aan een aantal van deze behoeften kunnen voldoen, en daarbij de uitmuntende communicatie-ervaring die wij beloven te leveren te garanderen” 

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-03T15:04:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.