Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ideale digitale partner

ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die organisaties helpt om meer kansen te creëren en voorop te lopen. Het bedrijf combineert daarbij schaalgrootte én specialistische kennis. Een unieke propositie die ilionx gaat helpen om de komende jaren te blijven groeien.

ilionx ondersteunt organisaties die snel willen inspelen op marktveranderingen. Volgens CEO Wiebe de Boer neemt de middelgrote IT-dienstverlener daarbij een unieke positie in. “Op de Nederlandse markt zie je enerzijds grote systeemintegrators die traditionele outsourcingstrajecten doen. Anderzijds heb je kleine specialistische partijen die met creatieve oplossingen komen. Wij combineren beide: de executiekracht en schaalgrootte van grote bedrijven met de snelheid en specialistische kennis van
nichepartijen. We beschikken over expertise in onder andere cloud, managementconsultancy, softwaredevelopment en security. Op het gebied van business analytics zijn we een van de grootste partijen in Nederland.”
VERTICALE MARKTEN
ilionx richt zich sterk op verticale markten,
onder andere op de zorg en lokale overheid.
“Twee branches die een enorme digitalisatieslag
maken om betaalbaar en klantvriendelijk
te blijven”, zegt De Boer. “Met de acquisitie
van ICTZ zetten we bijvoorbeeld voor Chipsoftziekenhuizen
een mooie propositie neer. Lokale
overheden bieden we efficiënte standaardoplossingen
vanuit de cloud, maar ook innovaties
als remote sensing, waarmee een omgevingsdienst
dankzij satellietbeelden zijn werkgebied
kan monitoren. Ook financials en organisaties
in de grootzakelijke markt hebben we veel te
bieden, omdat data ook in hun corebusiness
een steeds grotere rol speelt. In partnerverband
kunnen we een langdurige relatie aangaan om
hen competitief te houden. Dit alles past in
onze missie om maatschappelijk relevant te zijn
en waarde toe te voegen aan de BV Nederland.”

VERTICALE MARKTEN

"‘ Waarde toevoegen aan de BV Nederland’"

ilionx richt zich sterk op verticale markten, onder andere op de zorg en lokale overheid. “Twee branches die een enorme digitalisatieslag maken om betaalbaar en klantvriendelijk te blijven”, zegt De Boer. “Met de acquisitie van ICTZ zetten we bijvoorbeeld voor Chipsoftziekenhuizen een mooie propositie neer. Lokale overheden bieden we efficiënte standaardoplossingen vanuit de cloud, maar ook innovaties als remote sensing, waarmee een omgevingsdienst dankzij satellietbeelden zijn werkgebied kan monitoren. Ook financials en organisaties in de grootzakelijke markt hebben we veel te bieden, omdat data ook in hun corebusiness een steeds grotere rol speelt. In partnerverband kunnen we een langdurige relatie aangaan om hen competitief te houden. Dit alles past in onze missie om maatschappelijk relevant te zijn en waarde toe te voegen aan de BV Nederland.”

WERKNEMERS

Ook voor IT’ers is ilionx als werkgever een ideale partner. “Bij ons kun je innoveren met de nieuwste technologieën”, zegt De Boer. “Onze CTO heeft een eigen budget om dit proces aan te jagen. AI of machine learning; daar gaat je hart als IT’er sneller van kloppen! Ook hanteren we het local-for-localprincipe: we hebben vestigingen in verschillende regio’s, zodat onze mensen relatief weinig kilometers maken en dicht bij de klant zitten. Dankzij de ilionx academy ontwikkelen onze talenten zich snel, zeker inhoudelijk, maar ook op sociaal communicatief gebied. De komende tijd gaat ilionx verder groeien om zijn propositie nog meer kracht bij te zetten. Als je samen wilt blijven ontdekken, je grenzen wilt verleggen en het beste uit jezelf wilt halen, maken we graag kennis.”

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-13T13:25:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.