Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zorgen dat je security van een 4 naar een 8 gaat

Dit artikel delen:
KPN veiligheid

De online veiligheid van je bedrijf verhogen hoeft geen complexe materie te zijn. Hak het in stukken: Een veilig netwerk. Beveiligde apparaten. Goed voorgelichte medewerkers. Een Zero-Trust IT-architectuur. En je bent al een heel eind op weg.

Wat kost een cyberaanval?

Het aantal cyberaanvallen neemt elk jaar toe. Alleen al dit jaar krijgt de helft van alle organisaties in Nederland te maken met een vorm van cybercrime. De schade kan hoog oplopen. Gemiddeld kost een cyberincident bij een grote organisatie maar liefst € 300.000. Ook mkb’ers worden veel en steeds vaker getroffen. Bij hen kost een aanval gemiddeld € 74.000.

Waarom is ransomware zo heftig?

Bij een ransomware-aanval komt er van alles op je af. Je bedrijf en productie komen stil te liggen. Medewerkers kunnen niet aan het werk en soms ligt je verkoop of dienstverlening dagenlang plat. De kosten daarvan zijn enorm. Daarnaast moet je IT-systeem hersteld worden. Je maakt juridische kosten om het datalek te melden. Ondertussen zoeken security-experts naar de oorzaak - en een oplossing - samen met politie en justitie.

Voorkomen is beter dan genezen

Cybercriminelen proberen het hele jaar door om binnen te dringen bij je bedrijf. Steeds op zoek naar zwakke plekken. Geef ze geen kans door je basiszaken goed op orde te hebben. Zo helpt KPN zijn klanten bij het bereiken van Zero-Trust.

Daarnaast bieden we een netwerk en werkplek die in de basis veilig ontworpen zijn. En we helpen je bij het beter beveiligen van data, apparaten en gebruikers, onafhankelijk van de grootte van je bedrijf of organisatie.

Elke dag bezig met jouw online veiligheid

Dat doen we onder meer door de security situatie in de hele wereld 24/7 te monitoren vanuit ons eigen Security Operations Center. Maar ook door trainingen voor je personeel te organiseren. Ben je toch gehackt? Dan kan ons Incident Response Team je helpen om de schade te beperken.

Wil je meer weten over veilig ondernemen van A tot Z met KPN? Bezoek de website en neem contact op. Onze security experts zitten voor je klaar.

Meer informatie: kpn.com/veiligheid

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-25T07:43:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.