Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Neem deel aan hét online event over bedrijfsnetwerken van het jaar!

Leading transformation, Empowering the networks of tomorrow

2020 is een jaar als geen ander. De sociale, werk- en economische omgeving is enorm veranderd. Denk hierbij o.a. aan de toename in leren op afstand, het vele thuiswerken en alle andere uitdagingen die 2020 ons heeft voorgelegd. Dit leidt tot een versnelling in de implementatie van technologische innovaties zoals robotica, AI en IoT. De noodzaak voor een betrouwbare, eenvoudige en flexibele (bedrijfs)netwerkinfrastructuur neemt hierdoor toe.

Netwerkmanagers, -ontwerpers, adviseurs en andere IT-professionals staan onder veel druk om te zorgen dat de communicatienetwerken van hun bedrijf de toename in verkeer aankunnen. Daarom organiseert CommScope op 25 en 26 november 2020 een online event waarin vakexperts (o.a. IDC en Microsoft) en deskundigen van CommScope de grootste netwerktrends, -uitdagingen en –mogelijkheden bespreken die u vandaag de dag tegenkomt. Daarnaast komen sportcoaches om uw leiderschap- en teamworkskills te versterken. De content duurt ongeveer 3 uur per dag. Een greep uit de onderwerpen:

IoT in de zakenwereld
Het Internet of Things is niet langer een doel maar een realiteit. Het genereert veel voordelen maar ook enorme hoeveelheden data. Daarom zal IoT een van de belangrijkste thema’s zijn tijdens dit virtuele event. Op 25 november zal de presentatie ‘IoT en de nieuwe druk op bedrijfsnetwerken’ van John Gole, IoT research director bij IDC, zal ingaan op de markttrends en hoe een robuuste, flexibele infrastructuur te bouwen die klaar is voor IoT. Later die ochtend zal Mark Grodzinsky van CommScope uitleggen welke innovatieve manieren er zijn om de werkplekken van bedrijven met hulp van IoT te verbeteren.

IT in het nieuwe normaal
De wereldwijde pandemie verandert alles in hoe we leven, werken en spelen. Het 'nieuwe normaal' zorgt voor een grotere afhankelijkheid van externe connectiviteit - zoals leren op afstand en externe werkplekken - waarvoor een flexibelere en betrouwbaardere netwerkinfrastructuur nodig is om deze in stand te houden. Het panel van CommScope zal u vertellen hoe u meer betrouwbaarheid en flexibiliteit in de digitale transformatie van uw netwerk kunt steken.

De opkomst van cloudnetwerken
2020 is het jaar voor cloudnetwerken. Er komen constant grotere mogelijkheden bij voor cloudnetwerken. Door de snelle opkomst van nieuwe applicaties en diensten die mogelijk worden gemaakt door superefficiënte gedistribueerde netwerken, verandert onze manier van werken, leven en ontspannen. Maar zelfs het meest geavanceerde IT-netwerk is zo solide als het beheer ervan. Naarmate netwerken meer gediversifieerd en complexer worden, wordt het beheer moeilijker en kunnen de prestaties eronder lijden. Voor velen is cloudgebaseerd beheer de oplossing om deze nieuwe complexiteit te overwinnen. Jose Valls, CTO Manufacturing bij Microsoft, bespreekt de voor- en nadelen van deze oplossing en helpt u erachter te komen of dit de beste toekomst is voor uw netwerk.

Datacenters op weg naar 800G
Tijdens dag 2 van het event gaan we dieper in op cloudnetwerken. Ook de evolutie in datacenters komt uitgebreid aan bod. De sessies gaan in op groeivoorspellingen en hoe organisaties zich kunnen voorbereiden op crisistijden met edge datacenters, multitenant datacenters en hyperscale cloudomgevingen. Ontdek een slimmere, toekomstbestendige infrastructuurstrategie zodat u uw datacenter naadloos kunt laten evolueren naar 40G, 100G, 400G en meer.

All things wireless
Iedereen verwacht tegenwoordig altijd en over draadloze connectiviteit. Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor het vervullen van die verwachting? Dan wordt u geconfronteerd met een reeks overwegingen die met de maand complexer worden naarmate nieuwe apparatuur, applicaties en draadloze netwerkstandaarden op de markt komen. In de sessie ‘All things wireless evolutie’ gaan we in op de meest gestelde vragen waarmee u te maken krijgen bij het overwegen van onderwerpen als indoor 5G-service, Wi-Fi 6 en Wi-Fi 6E en draadloze IoT-connectiviteit

Geef uw leiderschap een boost
Persoonlijk leiderschap en teambuildingkwaliteiten zijn meer dan ooit belangrijk voor iedereen in een organisatie. Luister voor een goede boost op 25 november naar Sean Fitzpatrick, aanvoerder van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam All Blacks in de jaren 1992-1997. Profiteer van de ervaringen en inzichten uit zijn carrière als rugbyprof en ontdek hoe u dagelijks het beste uit uzelf kunt halen.

Tijdens de tweede dag, op 26 november, komt Toni Nadal, de oom en voormalig coach van tenniskampioen Rafa Nadal, aan het woord over ‘Alles kan worden getraind’: in deze sessie zal worden aangetoond dat inspanning, hoge concurrentie, het beheersen van druk, voortdurende verbetering, leiderschap, motivatie, respect voor uw tegenstanders, nederigheid, zelfbeheersing en weten hoe u met succes en falen om moet gaan, kunnen worden getraind.

Neem op 25 en 26 november deel aan het evenement!
In ongeveer 3 uur per dag hoort u de laatste ontwikkelingen, updates, inzichten en innovaties die de toekomst van bedrijfsnetwerken vormen in 2021 en daarna. Bekijk de volledige agenda hier of registreer u om kosteloos deel te nemen. 

Dit event wordt erkend door BICSI en levert 6 Continuing Education Credits op (CEC’s)

Dit artikel delen:

Reacties

Als je dit post, dan toch de kop van het artikel tussen aanhalingstekens? Zou toch klinken als een nuance....een citaat.

Zonder deze nuance na doorklikken "Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie" is voor mij hierin te laat. Sorry voor mijn kritische blik.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-19T09:15:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.