De wraak van Silicon Beach

Er is iets met dat bekende hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Regelmatig kunnen we via de media vernemen dat er weer iets bijzonders heeft plaatsgevonden in dit voormalige kuuroord voor de society van Europa.

Het brede terras leent zich uitstekend voor een groepsfoto en het strand is uitermate geschikt voor wat oefeningen met de bal. Visueel is er dus niets aan de hand. De pers toont ons dan ook de bekende beelden van een groepje bewindslieden die perfect in het pak plechtstatig in de lens kijken of een kluit voetballers die hun traptechniek demonstreren. Het vreemde van dat hotel is dat er desondanks nooit echt nieuws uitkomt. Noch de bewindslieden, noch de voetballers hebben iets wezenlijks te melden. Het blijft een herhaling van vele malen eerder gehoorde beweringen; de spelers veranderen, maar de teksten blijven hetzelfde. Als ik Huis ter Duin hoor, weet ik het al: niets nieuws onder de zon.


De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-27T00:00:00.000Z Ruud Pruijm
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.