Menselijke technologie

Het lijkt wel of het steeds erger wordt. Iedereen mag dan de mond vol hebben over de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van de digitale technologie, maar de personal computer is waarschijnlijk wel de meest frustrerende technologie die de mensheid ooit over zich heeft afgeroepen.

De laatste tijd zijn de problemen met PC's een favoriet gespreksonderwerp geworden. Een van mijn beste vrienden is een internationaal bekende hoogleraar interne geneeskunde en de eigenaardigheden van zijn PC drijven hem letterlijk tot wanhoop. Faxen wil het apparaat wel ontvangen maar niet afdrukken; het energiebeheer zet de computer uit op de meest onverwachte tijdstippen en zijn beeldscherm doet van alles behalve een leesbaar beeld tonen. Zijn PC, van een gerenommeerd merk, geeft helemaal geen 'better answers' maar 'stupid questions.'

 


De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-03-05T00:00:00.000Z Ruud Pruijm
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.