Logica

Logica is genomineerd voor de Computable Award voor meest maatschappelijk verantwoorde ict-onderneming van het Jaar 2008.

Logica krijgt deze nominatie voor de mvo-strategie en de mvo-activiteiten die het bedrijf ontwikkelt. Zo lanceerde Logica onlangs in Zweden een internetdienst waarmee huishoudens online hun energieverbruik kunnen bijhouden en kunnen vergelijken met het verbruik van hun buren. Deze webdienst helpt consumenten hun elektriciteit-, verwarming- en waterverbruik te analyseren, waardoor ze beter in staat zijn besparende maatregelen te nemen. Logica verklaart één allesbepalend principe te hebben: zich altijd eerlijk en oprecht gedragen tegenover iedereen, zowel personeel, klanten, leveranciers, concurrenten en aandeelhouders als de wereld in het algemeen.

Logica is een wereldwijd opererende ict-dienstverlener. Het bedrijf levert diensten op diverse gebieden,  zoals management- en ict-consultancy, systeemontwikkeling en -integratie en het beheer van bedrijfsprocessen.  

Er werken ongeveer 40.000 mensen bij Logica in 41 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de beurzen van Londen en Amsterdam.

Meer informatie: http://www.logica.nl/

http://www.duurzaamnieuws.nl/mvo/insmvo_headlines.rxml?id=10634

http://www.samen.nl/

De concurrentie

Genomineerd voor dezelfde award zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-22T14:05:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.