Informatica

Informatica is genomineerd voor de Computable Award voor meest maatschappelijk verantwoorde ict-onderneming van het Jaar 2008.

Informatica krijgt deze nominatie voor de steun die het bedrijf verleent aan de actie Alpe D'HuZes. Dit is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. In 2007 werd ruim één miljoen euro opgehaald. Dit jaar werd op 5 juni drie miljoen euro bij elkaar gefietst.

Informatica is gespecialiseerd in data-integratie, een voorwaarde voor bedrijfsbrede business intelligence. Met de producten van Informatica kunnen organisaties bedrijfsdata toegankelijk maken en integreren, consolideren en migreren tussen verschillende systemen, processen en mensen.

Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf werd opgericht in 1933 en heeft het hoofdkantoor in Redwood City in Californië (VS). Er werken wereldwijd meer dan 1300 mensen bij Informatica.

Meer informatie: http://www.informatica.com/nl/

http://www.alpe-dhuzes.nl/

De concurrentie

Genomineerd voor dezelfde award zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-22T13:44:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.