Jeroen Aris, infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals

Dit artikel delen:
Jeroen Aris

Jeroen Aris

Jeroen Aris is infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals. In die rol is hij onder andere verantwoordelijk voor het programmamanagement, de it-delivery, offshore, outsourcing en telecom. Voor Computable zit hij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt.

Jeroen Aris is sinds zijn opleiding Informatica aan de TU Delft meer dan zestien jaar werkzaam in de it en heeft een ruime ervaring met grote it-implementatie en business-transformatieprogramma's. Hij heeft vanuit ict-dienstverlener Accenture deze ervaring opgedaan bij klanten in de financiële dienstverlening en telecomindustrie en op het gebied van onder andere outsourcing, offshoring en crm. Bij Heineken was hij manager global technology. In die rol was hij verantwoordelijk voor de technologiestrategie van de ict-activiteiten bij Heineken wereldwijd.

Jury

De jury voor de Computable Awards bestaat naast Jeroen Aris uit Fred Bons (Ordina), Maarten Hillenaar (voormalig Rijks-cio), Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable) en Bernard Vuijk (Projects for Professionals).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-14T10:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.