Bernard Vuijk, managing partner bij Projects for Professionals

Dit artikel delen:
Bernard Vuijk

Bernard Vuijk

Bernard Vuijk is managing partner bij Projects for Professionals. Voor Computable zit hij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt.

Bernard Vuijk heeft een brede ervaring als interim-manager in een grote variatie van projecten, programma's en processen, in zowel de not-for-profit sector als in het bedrijfsleven. Zijn opdrachten heeft Vuijk vooral bij centrale en gemeentelijke overheden uitgevoerd. Hij heeft gewerkt voor onder andere Gemeente Den Haag, Defensie, Binnenlandse Zaken, Justitie, LNV en Politie Nederland (vtsPN).
 
Als senior adviseur ondersteunt hij bij het opzetten, inrichten en sturen van programma's, projecten, en programma management offices. Hij kijkt daarbij enerzijds naar de kwaliteit van de organisatieprocessen, anderzijds naar gedrag en houding. Voornaamste persoonskenmerken zijn enthousiast, gedreven, creatief, sensitief, analytisch, overtuigingskracht, serieus gecombineerd met humor, open en eerlijk, daadkrachtig, resultaatgericht en ondernemend.

Het initiëren, definiëren, implementeren en veranderen van omvangrijke projecten in complexe organisaties, waarbij de klantrelatie belangrijk is, loopt als een rode draad door zijn loopbaan. Hij geeft sinds 1990 workshops en begeleidt projecten met betrekking tot procesverbetering, projectprofessionalisering, klantgerichter werken, kwaliteitsverbetering, projectverbetering, hij coacht professionals bij het ontwikkelen van hun talenten. Zijn motto is: samenwerken, zoals een team een berg beklimt: samen boven (willen) komen en tijdens de tocht zorgen voor veiligheid, vertrouwen en vriendschap.

Jury

De jury voor de Computable Awards bestaat naast Bernard Vuijk uit Jeroen Aris (Heineken), Fred Bons (Ordina), Maarten Hillenaar (voormalig Rijks-cio) en Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable).

.

.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-14T10:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.