Computable Awards 2014

AMBU (Ambulancedienst en Navara)

Genomineerd voor ICT-project van het jaar in de publieke sector

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

AMBU iForms is een modern en geïntegreerd product voor de ambulanceverpleegkundige. Een 112-melding komt binnen in de meldkamer. Vanuit de meldkamer wordt de informatie doorgestuurd naar de iPad van de ambulanceverpleegkundige. De ambulanceverpleegkundige vult deze informatie aan met gegevens van de patiënt, zoals verzekeringgegevens, de bevindingen van een primary survey en een secondary survey, toegediende medicatie, et cetera.

Alle informatie wordt vanuit de ambulance doorgestuurd naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis. Hier wordt de informatie getoond op het AMBU View-product van Navara, waardoor het juiste team klaar staat om de patiënt over te nemen van de Ambulancedienst. Door deze samenwerking wordt bij de overdracht van de patiënt veel zeer waardevolle tijd gespaard. Alle gegevens worden bovendien doorgestuurd naar AMBU Flow, het backoffice product van Navara. Hierin worden alle medische gegevens van de patiënt bewaard en worden de declaraties naar de zorgverzekeringen verstuurd.

Juryoordeel

De jury is van mening dat Navara met dit project een optimale, geïntegreerde en zeer flexibele oplossing heeft geleverd voor de ambulance verpleegkundige. Doordat AMBU iForms, AMBU View en AMBU Flow exact op elkaar zijn afgestemd, heeft de Ambulancedienst met dit project een perfecte oplossing voor het optimaliseren van de zorg voor de patiënt. En dus een nominatie meer dan waard.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-16T17:16:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.