Computable Awards 2015

Eugène Tuijnman, SLTN Inter Access

Genomineerd voor CEO van het jaar

Sander Hulsman

Jurylid Sander Hulsman licht de nominatie toe

In 1997 heeft Eugène Tuijnman SLTN opgericht en heeft deze organisatie kunnen laten groeien tot een toonaangevende ict-onderneming. In 2007 verkocht hij SLTN, maar door de financiële crisis ging de kopende partij in 2009 failliet. Tuijnman kocht de Nederlandse activiteiten terug en ondanks de crisis in de periode 2009 tot en met 2013 groeide SLTN autonoom van 45 miljoen euro omzet naar ruim zeventig miljoen euro. Eind 2013 nam hij Inter Access over; de totale onderneming heeft inmiddels een omzet van 150 miljoen euro.

De overname van Inter Access per 1 november 2013 was een passende stap in de strategie waardoor een onderneming ontstond met 150 miljoen euro omzet en zevenhonderd it-professionals; SLTN als datacenter en infrastructuur specialist en Inter Access gespecialiseerd in applicatie services, detachering en consultancy. De nieuw gevormde organisatie SLTN Inter Access heeft zich hierdoor kunnen specialiseren in infrastructuren, architectuur-, integratie- en migratieprojecten, managed services, clouddiensten, applicatieservices en detachering.

Juryoordeel

Eugène Tuijnman is nou typisch zo’n ceo ‘met ballen’. Hij beschikt als geen ander over de gave om van een moeizaam draaiende organisatie weer een geoliede machine te maken. Hij deed dat met SLTN toen dat in nood was, hij heeft dat eind 2013 ook met het dolende Inter Access gedaan. Dit resulteerde in 2014 in een nieuwe organisatie dat met het maken van bewuste keuzes zich zeer sterk in de markt voor infrastructuren en architecturen heeft gesetteld. Medewerkers van zowel SLTN als Inter Access zijn weer trots op het bedrijf waarvoor ze werken en dat is vooral de verdiensten van Tuijnman. Daarom een niet meer dan verdiende nominatie.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-03T17:50:00.000Z Sander Hulsman