Computable Awards 2015

Transformatie Paxtil

Genomineerd voor Partnerproject van het jaar

Dit artikel delen:
Service dienstverlening overleg vrouw mannen

Parnassia Groep, Paxtil (Xtilton) en Conclusion zijn genomineerd voor de Computable Award partnerproject van het jaar. Conclusion heeft Paxtil getransformeerd in opdracht van Parnassia Groep.

Paxtil is de ict-dienstverlener van de Parnassia Groep. De dienstverlening van Paxtil voldeed niet meer aan de wensen en eisen van de Parnassia Groep. Conclusion kreeg van de Raad van Bestuur van de Parnassia Groep opdracht Paxtil (zeventig medewerkers) te transformeren.

Conclusion voerde de transformatie fixed price en fixed date met volledige resultaatverantwoordelijkheid uit. Conclusion leverde een directeur en een transformatieteam en bereikte in 1,5 jaar het doel. Paxtil kan zelfstandig verder. Het resultaat bestaat uit breed geïntroduceerde en doorgevoerde competenties, werkwijzen en een can do-cultuur die past bij de eisen van nu. Er is een dienstencatalogus met passende serviceniveaus geïntroduceerd, er zijn rapportages en verbeterplannen opgeleverd, ITIL v3 is ingericht en geborgd binnen de ict-ketens en er zijn nieuwe functieprofielen, een functie- en salarishuis en een nieuwe personeelsgids geïntroduceerd. Het aantal klachten en negatieve signalen over de afgelopen maanden is gedaald. Daarnaast pakt Paxtil vragen direct op en is de snelheid tot reageren toegenomen. 

Redactieoordeel

Het succes van dit traject komt door het onderlinge vertrouwen tussen de betrokken partijen. Parnassia gaf Conclusion de ruimte om te excelleren en Conclusion nam de verantwoordelijkheid op zich om door te pakken tot het resultaat stond. Door het project ervaren (eind)gebruikers een betere stabiliteit en worden ze sneller en duidelijker geholpen.

Stemmen

De redactie van Computable heeft tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2015. Dit is de enige redactionele prijs die tijdens deze gala-avond wordt uitgereikt en is vooral bedoeld om bedrijven en projecten in het zonnetje te zetten die geen nominatie voor de Computable Awards 2015 in de wacht hebben gesleept. De selectie is tot stand gekomen op basis van eerdere voordracht voor de awards, praktijkverhalen op Computable.nl en ontvangen persberichten. De markt mag door middel van de poll bij de redactie van Computable aangeven wie er zou moeten winnen.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-09T10:08:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.