Cadeau: Waterman-pennenset en lederen schrijfmap

Dit artikel delen:

De Cognos Users Group Netherlands (CUGNL) meldde zich ook bij de redactie om een prijs beschikbaar te stellen voor de Computable Kerstpuzzel 2009. De gebruikersvereniging stopt een Waterman-pennenset en lederen schrijfmap in de prijzenpot.

De reden om mee te doen is volgens Eron Polak simpel. 'De Cognos Users Group Netherlands (CUGNL) wil meer leden aantrekken. We zijn een onafhankelijke gebruikersvereniging voor iedereen die met Cognos-producten werkt. Tegen de kerst zullen we onze activiteitenkalender onthullen voor 2010. 'Hoe meer leden hoe meer kennis' is onze campagne. Er loopt binnenkort een actie waarbij nieuwe leden een mooie lederen schrijfmap cadeau krijgen of een set Waterman-pennen.'

De Cognos Users Group Netherlands (CUGNL) nodigt iedereen uit, die in het dagelijks leven te maken heeft met IBM Cognos-producten, om lid te worden. Ook in 2010 zullen er minstens vier evenementen zijn waar leden gratis naar toe kunnen om hun business- en ict-ervaringen te delen. Op het programma van deze netwerkborrels staan vaak presentaties van organisaties die hun BI willen tonen, maar ook Cognos-specialisten presenteren het laatste nieuws of best practices. Hoe meer leden, hoe meer kennis dus. Elk nieuw lid ontvangt dus een gratis Waterman-pennenset of echt lederen schrijfmap, zolang de voorraad strekt. Eén deelnemer van de Kerstpuzzel ontvangt in ieder geval Waterman-pennenset én de lederen schrijfmap. Voor meer informatie: www.cugnl.nl.

Terug naar de Kerstpuzzel en het prijzenoverzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-18T08:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.