Ctac en Persity werven en detacheren samen

Samenwerken

Ict-dienstverlener Ctac en Persity Recruitment zetten samen een detacheringstak en een werving- en selectiedivisie voor SAP-specialisten op. De dienstverlener uit Den Bosch en de Hilversumse recruiter richten Persity Search BV op voor werving en selectie van SAP-professionals en sales- en managementmedewerkers. Dat gebeurt zowel voor Ctac als voor derden. Het nieuwe Persity Resourcing richt zich op detachering van SAP-consultants.

Ict-dienstverlener Ctac werkt nu veelal op project- en beheerbasis, maar zal zijn aanbod uitbreiden met een detacheringstak die de naam Persity Resourcing krijgt. De joint venture gaat zowel Ctac-medewerkers als zzp'ers inzetten bij klanten.

De detacheringtak zal in de toekomst eigen medewerkers in dienst nemen. Daarbij gaat het om consultants die kiezen voor een meer ondernemend model. De beloning van de consultants is gekoppeld aan hun omzetgenererende vermogen, meldt Ctac.

Uiterlijk 1 januari 2011 moeten de vennootschappen zijn opgericht. Ctac zal 51 procent van de aandelen in de vennootschappen houden. Persity heeft 49 procent van de aandelen in handen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-17T11:40:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.