Puzzel mee naar een Mobile Office t.w.v. € 8033!

Dit artikel delen:

In samenwerking met Samsung houdt Computable van maandag 24 november tot en zondag 21 december een quiz waarmee een Mobile Office ter waarde van € 8033,- te winnen is. Samsung stelt voor dit mobiele kantoor een notebook, printer, monitor, digitale fotolijst, HDD en Samsungs beste beamer beschikbaar. Panda Security, e-office mobile en AVM stellen de weekprijzen beschikbaar.

Van maandag 24 november tot en zondag 21 december kwam er dagelijks op Computable.nl een kennisvraag die leidde tot de vondst van een letter. Gedurende 28 dagen werden er dus 28 letters gevonden die gezamenlijk de oplossing vormen die kan leiden tot het winnen van het Mobile Office ter waarde van € 8033,- die Samsung beschikbaar stelt. Voor een complete beschrijving van het mobiele kantoor klik je hier. Ook geven wij verschillende weekprijzen weg. Panda Security stelt Panda Global Protection 2009 beschikbaar, e-office zijn Pull 2 Talk Bluetooth Headset en AVM de FRITZ!Box Fon WLAN 7270.

Hieronder zijn de vragen terug te vinden die leiden tot de zoektocht naar de juiste letters. Als je de letters in de goede volgorde zet, dan vind je een zin die bestaat uit vier woorden met respectievelijk lengtes van tien, zeven, zeven en vier letters. Mocht je de oplossing hebben gevonden, stuur deze dan samen met jouw contactgegevens per e-mail naar lezers@computable.nl o.v.v. Mobile Office. Het insturen van het goede antwoord kan tot en met 31 december 2008. Op 5 januari 2009 zullen wij de hoofdprijswinnaar bekend maken. Mocht je een van de weekprijzen willen winnen, noteer dan de zeven letters en mail deze naar ons door (het is geen woord!). Dit kan ook via lezers@computable.nl o.v.v. Online Quiz. Uit alle goede inzenders trekken wij de winnaar. Mocht je een keer een vraag missen, vrees dan niet! Na verschijning van een nieuwe vraag blijven de eerdere vragen toegankelijk en dus kan je te allen tijde ontbrekende letters terugvinden. Succes met de puzzeltocht!

Deze online quiz is inmiddels afgelopen, antwoorden kunnen niet meer ingestuurd worden!

Week 4:      Week 3:      Week 2:      Week 1:
Vraag 28     Vraag 21     Vraag 14     Vraag 7
Vraag 27     Vraag 20     Vraag 13     Vraag 6
Vraag 26     Vraag 19     Vraag 12     Vraag 5
Vraag 25     Vraag 18     Vraag 11     Vraag 4
Vraag 24     Vraag 17     Vraag 10     Vraag 3
Vraag 23     Vraag 16     Vraag 9       Vraag 2
Vraag 22     Vraag 15     Vraag 8       Vraag 1

Naar hoofdprijs: het Mobile Office van Samsung t.w.v. € 8033!

Naar weekprijs: Panda Global Protection 2009 van Panda Security

Naar weekprijs: Pull 2 Talk Bluetooth Headset van e-office mobile

Naar weekprijs: FRITZ!Box Fon WLAN 7270 van AVM

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Mobility

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-21T18:31:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.