Online quiz Computable

Win elke week een Pull 2 Talk 'hybride' Bluetooth Headset!

Dit artikel delen:

e-office mobile stelt voor de online quiz die Computable houdt van 24 november tot en met 21 december 2008 wekelijks een Pull 2 Talk 'hybride' Bluetooth headset beschikbaar, een nieuwe oplossing voor handsfree bellen.

Lezers die de Pull 2 Talk headset graag willen winnen, kunnen per week de zeven gevonden letters naar de redactie van Computable mailen. Dit kan naar lezers@computable.nl o.v.v. Online Quiz.

De Pull 2 Talk combineert het beste van twee werelden: alle voordelen van een Bluetooth headset en het gemak van een standaard draadheadset. De speaker is uitrolbaar en na een druk op de knop rolt de speakerdraad vanzelf weer op in de headset. De Pull 2 Talk hoeft dus niet constant in het oor gedragen te worden. Daarnaast heb je geen last van draden die in de knoop raken. Door de clip-on is het eenvoudig aan kleding of autogordel te bevestigen. De Pull 2 Talk heeft een spreektijd van zeven uur en is eenvoudig op te laden in de auto.

De Pull 2 Talk wordt beschikbaar gesteld door e-office mobile, dat zich heeft gespecialiseerd in het ‘mobiliseren' van organisaties. e-office mobile biedt een breed scala aan diensten op het gebied van 'mobiel werken', zoals het geschikt maken van bedrijfstoepassingen voor mobiel gebruik. Daarnaast zoekt het continu naar innovatieve oplossingen van derde partijen om mobiel werken eenvoudiger te maken. De Pull 2 Talk is hier een voorbeeld van.

Naar toelichting en vragen

Naar hoofdprijs: het Mobile Office van Samsung t.w.v. € 8033!

Naar weekprijs: Panda Global Protection 2009 van Panda Security

Naar weekprijs: FRITZ!Box Fon WLAN 7270 van AVM

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-24T11:55:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.