i3 groep neemt ITAA over

Dit artikel delen:

IBM-dienstverlener ITAA en i3 groep zijn overeengekomen om met ingang van 31 mei 2010 door te gaan als één bedrijf. Dit houdt in dat i3 groep ITAA overneemt. Bij ITAA werken twaalf mensen, die allemaal hun baan behouden. Het ITAA-kantoor in Amstelveen blijft de komende jaren als vestiging van i3 groep gehandhaafd.

'Na rijp beraad' heeft Ray Coert (67), algemeen directeur en mede-oprichter van ITAA, ingestemd met de overname door i3 groep. De i3 groep is in Vianen gevestigd, maar vanaf 1 september 2010 wordt een nieuw pand betrokken aan de Ir. D.S. Tuijnmanweg 1.

Henk van der Bruggen, algemeen directeur van i3 groep zegt dat i3 na de integratie de grootste IBM-businesspartner in Nederland is op basis van omzet en kennis van enterprise-omgevingen van IBM.  Het levert dan diverse producten die onder het IBM-server- en -storageplatform vallen en die ondersteunend zijn aan onder andere TSM, SVC, nSeries, XIV en VMware. Van der Bruggen: 'We kunnen dan alle i3 groep IBM-projecten zelfstandig adviseren, implementeren en onderhouden.'

Coert blijft voorlopig betrokken bij zijn eigen bedrijf. Vanuit i3 groep wordt Hein Kiemeney samen met Coert verantwoordelijk voor de integratie van ITAA in i3 groep. Zodra dit is gerealiseerd, neemt Kiemeney de dagelijkse leiding over van dit bedrijfsonderdeel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

i³ groep van harte proficiat met deze overname. Hoop nog lang gebruik te kunnen maken van jullie kennis!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-06-01T15:45:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.