Asus

Hardwareleverancier van het jaar

Asus

Hardwareleverancier Asus richt steeds nadrukkelijker zijn pijlen op de zakelijke markt. In verschillende landenregio’s, waaronder de Benelux, haalt het steeds meer omzet uit notebooks en desktop-pc’s voor zakelijke eindgebruikers. Daarvoor heeft Asus de eigen organisatie aangepast. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 reden om Asus te nomineren in de categorie Hardwareleverancier van het jaar.

Asus heeft de doelstelling om binnen vijf jaar tijd tot de top drie van zakelijke hardwareleveranciers in de Benelux te behoren. Het management van Asus heeft ‘groei in de zakelijke markt’ in 2015 tot speerpunt benoemd. In verschillende landenorganisaties, waaronder de Benelux-divisie, is de verkoop-, marketing- en support-organisatie aangepast op die groeiambities.

De leverancier heeft de Asus Pro-lijn gelanceerd. De notebooks draaien standaard op Microsoft Windows 8 Professional, maar kunnen op verzoek ook in andere configuraties worden geleverd. Voor de geavanceerde modellen zijn docking stations beschikbaar. Verder hebben de apparaten de functionaliteiten en het ontwerp dat bekend is van de consumentenhardware. De notebooks worden geleverd in een stevigere behuizing.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-31T08:03:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.