Computer Futures

Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Zoeken

Computer Futures verdient het volgens de voordrager om genomineerd te worden voor de Computable Awards 2016, omdat dit it-recruitmentbureau er alles aan doet om meer diversiteit in de it-sector te verwezenlijken. De algemene jury van de Computable Awards 2016 spreekt de op ‘gender diversity’ aan en nomineert Computer Futures als werving- en selectiebureau.

Volgens Computer Futures moeten er meer vrouwen in (hogere) it-functies komen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat diversiteit goed is voor de dynamiek op de werkvloer. It-afdelingen met een gezonde man/vrouw-balans presteren bovendien het beste. Meer vrouwen in it-posities is dus positief voor vrouwelijke en mannelijke professionals, en ook voor organisaties in de it-sector. Computer Futures denkt met deze visie duidelijk verder dan het leveren van ‘standaard recruitmentdiensten’.

Om de diversiteit in de it-sector zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, publiceert Computer Futures regelmatig relevante artikelen op zijn eigen website, op de website van verschillende it-tijdschriften en op social media-platformen. Daarnaast organiseert het bureau vanaf 2015 tweemaal per jaar het IT Diamonds-event, speciaal gericht op vrouwen in it. Vrouwen (en natuurlijk ook mannen) kunnen tijdens deze dag inspiratie opdoen waarmee ze richting kunnen geven aan hun carrière in it. Ook worden ze geïnspireerd met eye openers, tips en motiverende presentaties van prominente sprekers. Afgelopen jaar zijn er tijdens IT Diamonds waardevolle partnerships en mentorschappen ontstaan.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T08:43:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.