Computable Awards 2013

VX Company

Genomineerd voor Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming van het jaar

Ict-dienstverlener VX Company heeft ter ere van zijn 25-jarig bestaan 25.000 euro gedoneerd aan zijn eigen mvo-project voor de bestrijding van Hiv/Aids in Zuid-Afrika: het Soweto Care System-project. Binnen dit project zet VX Company al jaren belangeloos administratiesoftware in bij zogeheten non-gouvernementele organisaties in Zuid-Afrika, die moeite hebben met het registeren van gegevens van Hiv/Aids-patiënten, hulpverleners en thuisbezoeken.

De Soweto Care System-software is in 2006 ontwikkeld door VX Company en helpt inmiddels ruim negentig hulpverleningsorganisaties in Zuid-Afrika bij het opzetten van een overzichtelijke administratie en het maken van maandelijkse rapportages voor de overheid en donororganisaties.

De cheque draagt bij aan een totaalbedrag van 700.000 euro, dat in de afgelopen jaren werd gedoneerd aan het Soweto Care System-project. Daarom verdient VX Company volgens de jury een nominatie in de categorie Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming van het jaar.

Terug naar het overzicht met genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-21T11:58:00.000Z Mathieu Paapst
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.